Web Analytics
Jump to content

Vokalist søker prosjekt


greovhan

Recommended Posts

Kunne tenkt meg nok et prosjekt å holde på med. Har ikke lyst på no band foreløpig. Ser mer etter et sideprosjekt som jeg kan legge vokal på. Har bra opptaksutstyr og er flink med cakewalk. Holder på å lære meg Pro Tools og... Så det med å mixe vokalen inn i låta og få et bra resultat skal ikke være no problem.

Speller egentlig gitar. Er med i 1 band og 3 sideprosjekter. Men kunne tenkt meg å prøve meg litt mer som vokalist.

Vokalen kan vel sammenlignes med Sepultura kanskje. Kanskje litt mer brutal. Er iallefall ''Ropevokal''. Sjangervalg er vel det meste innafor rock/metal.

La ut et lite opptak av vokalen

Vokal glenn.mp3

Edited by Dysterkald
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Driver og jobber med en liten sak for øyebvlikket. Trenger en rocka vokal på denne......

http://soundclick.com/share?songid=8968349

Litt usikker på om min vokal passer til detta. Er en ganske rolig sang det her. Ser litt mer etter no med litt fart i. Men likte godt siste delen der vrengen på gitarn kommer inn. Hadde selvfølgelig vært morro å prøvd å legge på noe vokal. Skriver du no særlig tekster? Kan jo bidra jeg og, men har ikke skrivd så mye før akuratt hehe.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har muligens 2-3 thrash-låter som etterhvert kunne trenge vokal hvis det høres interessant ut(foreløpig en av dem innspilt). Her har du en av dem: http://www.myspace.com/bloodpactthrash

;)

Låter tøft det her ;) Kunne godt tenke meg å prøve på litt vokal. Kan også godt programmere bass på det om du vil. Kan du ikke legge meg til msn da: glennremy@hotmail.com

Så kan vi ta det derfra ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
  • Hei, Jeg har ett Line 6 Relay G50 system men har klart å miste senderen. Line 6 TBP12 Noen som har en de vil kvitte seg med?
  • Men blir det ikke moms, toll, osv på dette da?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.