Web Analytics
Jump to content

Fikse lakk?


Recommended Posts

Det er mulig å utbedre slikt litt, men skal du bli kvitt det helt må gitaren re-lakkeres. Jeg ser den har beiset eller fargebehandlet top også, det gjør ikke akkurat saken enklere - jeg spår at det vil bli veldig kostbart rett og slett. Med andre ord skal det være en veldig dyr gitar for at du skal kunne få igjen pengene for en re-fin ved salg.

Hør litt hva det koster å lakkere noe så enkelt som en bildør og tenk at dette er ca 4-5 ganger så mye arbeide. Sluttsummen blir.. høy. Med mindre du finner en kar som både er flink og som gjør slikt av genuin interesse eller som en vennetjeneste.

På eldre gitarer vil forøvrig ofte en relakkering senke gitarens verdi.

Link to comment
Share on other sites

Det er ikke farge på denne, bare en del lag med klarlakk på "quilted" lønnetopp. Mulig det er bildet som lurer litt med fargene. Men ja, det blir nok vanskelig å rettferdiggjøre en omlakkering. Har ikke tenkt å legge ut masse penger på dette her, bare lekte i dag med tanken på å selge den siden den blir veldig lite brukt (ca. 2 år siden jeg hadde den framme i studio).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vanskelig å få både i pose og sekk (clean/dirty/distortion) når det gjelder strat bridgepickup.Dette er det nærmeste jeg har kommet hittil:Dimarzio FS-1 (DP110) Den har vært på markedet siden 1974 og koster heller ikke allverden (kr 635 hos Evenstad).Sparker bra denne!    
  • @kristoffereidevikler også pickups. Gjorde i hvert fall. Har fremdeles den omviklede ‘51 p-bass-pickupen i min MIJ ‘51 (begge reissues, altså). 
  • @SteikBacon Står bak Edmire Pickups.
  • er det ikke en her inne som vikler pickuper, da? bør jo kunne få til noe som passer, vil jeg tro. eugen gitar her i bergen ble levert med disse, tror jeg (7,2k): https://www.riograndepickups.com/vintage-tall-boy min strat har van zandt pickups. mange som har kommentert at de liker lyden i den. mener bridgpickupen der ble målt til 7,8k.
  • GFS var nok mer attraktive da dollaren var en god del lavere, ja. I tillegg mener jeg frakten også var en del billigere før. Men greie pickups er det. Når vi først er inne på tips, så har jeg hatt bra hell med humbuckere fra Tonerider. Kan ikke si noe om settene for strat og tele, men hvis de er like gode som de humbucker'ne jeg har brukt, er de absolutt et bra kjøp. De har en del lydeksempler / videoer på nettsida: https://tonerider.com/category/pickups-for-strats/?v=c2f3f489a005 SpeakOn er forhandlere i Norge: https://www.speakon.no/instrument/gitar/deler/pickup-mikrofon/tonerider.html
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.