Web Analytics
Jump to content

God gitarbutikk i London


Erling

Recommended Posts

Denmark street. En liten sidegate inn fra Charing Cross Road ved enden av Totteham Court Road. Gaten er fylt med instrumentbutikker (for det meste gitar). Du burde finne noe interessant der.

Edit: Kart og leif

Edited by Mortius
Link to comment
Share on other sites

1) Hvordan er prisnivået og seriøsiteten der da?

2) Hvordan tror dere det fungerer med garanti på gitaren? Hvis noe går galt kan jeg sende gitaren tilbake til london og få alt dekket av dem?

3) Når jeg skal ha gitaren på flyet, tar jeg den som håndbaggasje, eller blir det høyt trykk og skadelig for gitaren?

Takktakk for svar

Link to comment
Share on other sites

tror jeg velger å kjøpe av Wembley Guitar Center, har sendt dem en mail og spør om de kan få inn Fender American Vintage 52 Telecaster, og om garanti osv. Pundet er sykt lavt nå kun 8,9kr så jeg får den gitaren til 10900kr. Helt sykt, gleder meg som faaaaen :D

Link to comment
Share on other sites

Bare vær klar over at Wembley Guitar Centre ikke ligger så veldig sentralt. Jeg vet ikke hvor dere skal bo, men dere kommer vel til å tilbringe mest tid i sentrum rundt Oxford St og Piccadilly Circus? Med mindre dere skal opp til Wembley Stadium må du no beregne noe tid på reising opp dit (som man ikke alltid har så mye av når man er på slike turer).

Link to comment
Share on other sites

Denmark Street har et høyere prisnivå enn andre deler av London, grunnet turisme. Wembley Guitar Centre er nevnt, og har litt lavere priser - men du må nok trekke litt ut i forstadene for å finne de laveste prisene.

Men plusser man på reiseutgiftene, så blir det kanskje ikke så billig likevel. ;)

Skal dere ta turen til Camden Town, så anbefaler jeg at dere tar turen innom Ray Man Music. Et par minutters gange fra Chalk Farm, og smekkfull av rare og kule instrumenter.

Link to comment
Share on other sites

Både Vintge & Rage og Musi round i Denmark Street har mye bra. Prisene er ikke bestandig de gunstigste, spesielt på Music Ground. Jeg liker Vintage & Rare da de altid er veldig velvillig til å la deg prøv gitarer, forserkere og effekter.

Ellers er jo denne sjappa ogsået alternativ:

http://guitar-xperience.com/onlinestore/index.php?option=com_frontpage&Itemid=28

Link to comment
Share on other sites

Takk for gode svar allesammen, men jeg har bestemt meg for Wembley Guitar Center, har ringt og snakket med dem og skal betale et lite depositum så de holder av gitaren for meg. Tid har vi nok av, for det virker som om læreren gir faen i hva vi gjør, har uansett satt av to dager som vi kan gjøre hva vi vil på, da tar jeg nok turen ut dit :D

Link to comment
Share on other sites

Danmark street er virkelig verdt et besøk for en gitar elsker. Masser av "klassiske elgitareer", både nye og vintage. Ikke alt er billig men utvalget i de 5-6? gitar butikkene gir mye for til drømmene....

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
  • Hei, Jeg har ett Line 6 Relay G50 system men har klart å miste senderen. Line 6 TBP12 Noen som har en de vil kvitte seg med?
  • Men blir det ikke moms, toll, osv på dette da?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.