Gå til innhold

Wotan

Medlem
 • Innholdsteller

  21
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Wotan

 • Rang
  Nybegynner
 • Bursdag 02. jan. 1975

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Kjøpy mest for husbruk. Hadde en Taylor110 jeg så meg nødt til å selge for litt siden, og satt med en Yamahe APX700, litt tynn/flat i lyden akustisk. Så jeg stakk innom den lokale pusher'n og plukka med meg en med litt tykkelse i kroppen (prøvd jo sef. gitaren først. Har ikke tatt egne bilder av den men legger ved ett fra nett:
 2. Det er sikker greiere om "manualen" ligger i elektronisk form her på siden ja, Så kan man printe det man vil ha selv. Tenkte mest på at det kanskje kunne samles/organiseres noe, gjerne med noen bilder/illustrasjoner. Det er ofte lettere å forholde seg til, samt at man gjerne har noen spesifike punkter å spørre om. Lettere å oppdatere om det skulle bli nødvendig også. Jeg bestiller en når det blir klart uansett. GAS'et på både Strat og Tele en stund nå. Og skulle jeg lure på noe når den tid kommer så får jeg heller bli litt PM-Troll. Ment som svar til Castor.
 3. Hadde det vært noe å lagd ei enkel blekke som kunne fulgt med? Om hva som sitter i orginalt og litt om hvordan gjøre setup og diverse moddinger og verktøy som trengs. Gjerne med noen bilder. Om den skal favne "alle" så er det jo ikke alle som har modda og skrudd så mye, jeg har ihvertfall ikke. Kjenner jeg har lyst på en av disse ihvertfall.
 4. Ser at nedre "bør" være 30-40%, men hvor går øvre grense? Har nå på vinteren liggi på mellom 30 og 40% uten å bruke fukter. Blir ekstremt fuktig i kjelleren på sommeren (70+ i følge hygrometeret) så jeg vurdere å kjøpe en slik.
 5. En slik du tenker på?
 6. Elixir strenger til el. og akkustisk.
 7. Jepp, har gitt pc til han far så det er han som plager meg så jeg får plage kjærringa og naboene istedet. Hehe. Jeg forhørte meg kort om den LP standarden som ligger til salgs på forumet, men velgte alikevel Studio'n p.g.a. at jeg hadde kikket på den en stund og testet den litt i den lokale sjappa. Sist jeg kjøpte så endte jeg opp med noe annet enn det jeg hadde sett for meg i utgangspunktet, god gitar for all del (Taylor 110e), men jeg tenker fortsatt på den jeg kikket mest på (Takamine EF261SBL). Har nok litt med at man bygger opp forventninger/lyst på en spesiell gitar. Kjøpte ny i butikk for 7695.-, det er noe kampanje greier på gang, men det kan jo hende at den blir den nye veiledene prisen. Jeg er uansett i svært godt humør om dagen! Har ikke noe prinsipiellt mot å kjøpe brukt, som jeg ble rådet til, men valgte ny denne gangen. Blir nok brukt neste gang, samt at jeg får smøre meg med mere tålmodighet og starte prossessen litt tidligere. Edit: skriveleif
 8. Sier'n nå.... Ble en faded brown fra butikken gitt.
 9. Litt usikker her. Kjøp i butikk og man får vel 5 års reklamasjon. 4Sound har noe kampanje greier hvor man får de til 7695.- eller noe + case/bag. Da har jeg egentlig strekt budsjettet litt. Tror kanskje det er litt greit med tjukk hals, er 190 høy med hender proposjonalt til det. Litt små vrient med enkelte akkorder på de gitarene jeg har med unntak av den klassiske. Har uansett forhørt meg om den som ligger på bruktmarkede her, så får vi se. Kikket såvidt på en Greco som lå på finn også Takk for tilbakemeldingene. Gi gjerne flere om dere har.
 10. Har vært inne på tanken om å kjøpe brukt, men så at den er rimelig på 4Sound nå så jeg tenkte vel egentlig å høre der. Får kikke litt på brukte LP type gitarer på finn.no først kanskje.
 11. Vurderer å kjøpe meg en Gibson LP Studio. Tenkte først på en Epiphone LP Standard, men har økt budsjettet litt. Er det noen store grunner til å ikke kjøpe en Studio?
 12. Off topic MEN: SvampBob Firkant Flying-V Ukulele?!? Er i den Wembley butikken Her er den
 13. Fra venstre mot høyre på bildet: Ibanez Roadstar II Series RS 1000 (Mener jeg det er) Washburn C104SCE (Nylon) Roland Cube-30 Morgan W370SCEBK Taylor 110E Det er vel en viss "fare" for at det blir mere etterhvert... Edit 23/03-10: Ny forsterker, Morgan AC20R
 14. Fant en til mobilen som heter The Musicians' Swiss Knife. Så grei ut. Gratis er den også.
 15. Takamine eg523scb? Gjerne en sammenligning med EF261 om mulig.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.