Web Analytics
Jump to content

spørsmål til gtpro brukere der ute


erlendg
 Share

Recommended Posts

Som dere sikkert forstår fra mitt midi eq innlegg driver jeg å styrer litt med racket mitt om dagen! Men om min søken etter eq ikke gir noe bra resultat leker jeg med en plan b. En helt ny multi til å erstatte g-majoren. Og jeg har sett litt på boss gt-pro. Men lurer på litt som jeg ikke finner svar på på nett.

Er det noen som har prøvd denne med en skikkelig rør pre? enten à ha preen i en av sløyfene eller kople proen etter eller i sløyfe på preen?

Hvordan låter preampen i sløyfe på proen. Enten presløyfen, eller i en av de to andre, da gjerne med boost fra proen sine dist effekter.

Kan høyttaler sim brukes uavhengig av om en bruker forsterker sim! Slik at jeg kan bruke min egen pre til direkte opptak, hodetelefonøving osv!

Takker for innspill. Og gjerne andre forslag til multi til min plan b!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Tja... 2000 - 2500,- kanskje?
  • Hei, Har ikke noe kjennskap til gitarer, men kan noen hjelpe meg med å si noe om hva jeg kan selge denne gitaren for? Mvh Stian
  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
  • Høres helt sykt ut. Men takk for infoen. Ser jeg har litt lesning å gjøre nå.    Ha en fin kveld videre. 😊
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.