Web Analytics
Jump to content

Låseskruer til stemmeskruene på min Strat


Erling

Recommended Posts

Fender har også originale locking tuners. Litt avhengig av hvor skruehullet er plassert på de stemmeskruene du har, kan du få hull som synes på baksiden av headstocken.

Jeg har prøvd Sperzel og Planet Waves sine. Må si at Sperzel er veldig bra, men Planet waves er faktisk hakket vassere. De er litt lettere, og har innebygget avbiter som også kutter av overflødig streng, helt automagisk!

Foo tipset om disse, og han hadde rett. Veldig bra tunere. Har hatt dem så kort tid at jeg ikke kan si noe om slitestyrke, men det er jo trolig bra på begge de to typene jeg har prøvd. De virker veldig solide.

Locking tuners er en meget bra oppgradering av en gitar. Raskt å skifte strenger, gitaren blir lett å stemme, og holder stemmingen meget godt.

Finner du en type som er "drop in", er dette så enkelt at du glatt kan skifte det selv. Må det bores, er det litt mer pirk, og krever at du er veldig nøyaktig. Det bør ikke ta mer enn en halv time å skifte hvis man må bore. Spør på en pris hos en gitarsnekker, vil tippe at det koster3-400 kroner å få skiftet, i tillegg til stemmeskruene.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
  • Siste aktive tråder

  • http://www.BILDELERstore.co.no

  • Støtt driften av GitarNorge


  • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.