Web Analytics
Jump to content

Vox ampplug og høytarer bytte i Peavey VK112


Eirikop
 Share

Recommended Posts

Situasjonen er at min timeplan dette skoleåret gjør at jeg har over halvannen time fri midt på skoledagen hver dag og torsdagen er så ille at jeg har 4,5 timer fri midt på dagen. Saken er da at jeg planlegger å kjøpe en vox ampplug og ha en gitar i skapet hele uka så jeg kan utnytte tida til noe fornuftig :lol:

Lurer bare på om noen har erfaringer med amppluggene og hvilken som har best gain av dem. jeg sitter å spiller så mye forskjellig så det har egentlig ikke så mye å si, men om noen hadde noe positivt eller negativt så syng ut :D

Det andre jeg lurer på er hvis jeg bytter høytaler element i min Peavey VK112 vil jeg da få finere lyd i forsterkeren? Har sett litt på noen typer celestion høytalere som skal virke bra, men er usikker på hvilken type folk tror passer best til min musikk som hovedsaklig er sørstats rock, hard rock og noe blues. Kom gjerne med forslag på høytalere dere tror passer bra B)

Link to comment
Share on other sites

Hva mener du med "best gain"? Hvilken som har mest? Isåfall er det den som heter "metall". Personlig synes jeg at AC30en høres kulest ut.

Jeg ville heller ha kjøpt en pod, da får du mye flere muligheter. Tror du kommer til og bli litt lei av Amplugen etterhvert.

Det er sant! pod hadde jeg helt glemt!

Pocket pod bør vel funke greit samt ta lite plass.

Link to comment
Share on other sites

Tør jeg foreslå å bruke den ekstra tiden til å f.eks. gjøre noe fornuftig som å lese pensum? ;)

(Nei, huff. Hva er det som går av meg)

Tenkte det samme. Skulle jeg brukt kun oppsatte timer til å lese skolerelaterte saker hadde jeg lett strøket i alle fag. :P

Link to comment
Share on other sites

Tør jeg foreslå å bruke den ekstra tiden til å f.eks. gjøre noe fornuftig som å lese pensum? ;)

(Nei, huff. Hva er det som går av meg)

hehe det er mer enn nok tid igjen etter alt av skolearbeid er gjort og jeg bor et så langt unna skolen at det ikke er vits i å dra hjem derfor er det fint å kunne spille gitar uten å bråke for alle andre :D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
  • Hvordan drives potmeteret? Kan jo være noe mekanisk der som har hoppet av.  Alt er jo fiksbart. Spørsmålet er hva du ev. kan gjøre selv. Må du ta den til en proff, skal det jo ikke mye til før det koster mer å reparere enn å kjøpe nytt, men jeg vil si at det i høyeste grad er smart å sjekke.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.