Web Analytics
Jump to content

creed og counting crows.....


Recommended Posts

ohåii!!

Noen som vet hvor det ligger tabs til creed - 6 feet og counting crows - big yellow taxi????

Foresten.... hvorfor i helvete står det at jg er nybegynner da? :twisted:

Link to comment
Share on other sites

ehhhh..... va faan er egentlig dette ??? jeg ba liksom ingen om å søke etter de sangene , jeg spurte om noen viste hvor de lå......

tror det er noen andre som bør skjerpe seg azz..... dessuten kunne ikke jeg bare lukte hvor jeg skulle søke henn! bruker mysongbook.com og guitar tab univerese , kan vel faen ikke adressa til alle sidene.!

N00bs azz!

Link to comment
Share on other sites

Oi.. du var en hyggelig fyr!!!

Tipper du skal skifte nick med en gang å bli litt hyggeligere, for du er neppe så VELDI populær her nå.

Dessuten er det ingenting å hisse seg opp over!

Ta det med ro mann, ellers dør du tidlig av infarkt :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

tsk tsk tsk stenger denne tråden, har bedre ting å gjøre på en å krangle, men til neste gang Rush bruk tabrobot.com, og om du går tilbake til tabs så ser du en post VIKTIG LES FØR DU POSTER. Hadde du orket å lese den tråden ville du ha funnet de fleste sidene du trenger.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg oppbevarer mine heltregitarer (archtop og kasse) nesten uten unntak i gitarkassene. Rommet jeg oppbevarer gitarene i har «bedre» (for gitarer om ikke annet) luft enn resten av huset, men jeg har et hygrometer for å følge med på fuktighet og temperatur. Så langt har det stort sett vært innafor i rommet (35-60% fuktighet). I enkelte perioder om vinteren har jeg satt inn en bolle med vann for å tilføre fuktighet. Det funker, men jeg skal vurdere å anskaffe en liten luftfukter.
  • Brum brum. Neida, skaff deg et hygrometer (hundrelapp eller to), så følger du med utover vinteren. Ingen grunn til å fukte lufta så lenge du har inneklima innafor "normalen". Men absolutt lurt å ha forholdsregler: Jeg har en heltre granlokk Ayers stålstrenger som ikke greide seg gjennom den tørreste og kaldeste vinteren i trøndelag på lenge (10-12 år siden?) uten betydelige sprekker i lokket. Den hang på veggen i stua, og jeg hadde ikke begrep om luftfuktighet da. Den låter og spiller nydelig, så det er foreløpig kun kosmetisk, men så kosta den bare omkring 5000,-, så ikke noe stort tap. Ellers, hvorere du borhena? Innland/kyst/fjell? Har litt å si.
  • Takker!  Hvor mye legger dere i luftfuktighet og slikt for kassegitarer? Fikk med en pakke d'addario humipak, men tenkte det er lurest å vente til vinteren med å poppe den? Gitaren kommer til å ligge i kassen når den ikke er i bruk. Er første heltre kassegitar jeg eier, so bear with me
  • Takk, ingen ``blemmer`` så langt. Kroppen er av et treslag kalt silkwood, lett i vekt og lett å arbeide med, fresen  kutter som i smør. Kjøpte det av Roy Bang i RB Guitars . Teak i halsen derimot, chipper lett og her må man være forsiktig, forrige gang slo det ut en feit flis på hjørnet av headstock, da jeg kom for brått inn mot fresestålet. trodde det var kjørt der ,men den lot seg fint lime på plass, og umulig å se nå. Men jeg synes det passer bra i hals. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.