Web Analytics
Jump to content

Forsterker til rundt 2000


Cissus
 Share

Recommended Posts

Jeg ble anbefalt å starte denne tråden, da jeg ikke fant noe liknende fra den siste tiden:)

Som tittelen sier, jeg er ute etter å oppgradere fra en sugen Supreme-forsterker som var med i en gitarpakke til 1500 kr;)

Liker å spille rock type Nirvana, Red Hot, Paramore osv. Blir lite metall gitt, men hvem vet etterhvert. Er vel ute etter en ganske så allsidig forsterker, til hjemmebruk.

Sett litt på Roland 15, 20 og 30, samt prøvd en Line 6 |||, som jeg synes var en syk forskjell fra det jeg har.

Kjør debatt!

Edit: Det gjør virkelig ingenting om den koster mindre, 2000 er absolutt maks, så neida så..

Edited by Cissus
Link to comment
Share on other sites

Hvis du skal ha den nye Spider IV-serien er det faktisk en ganske merkbar forskjell i brukervennlighet og innstillinger når du tøffer deg opp og går for 75watteren. Den koster 3500, så det blir jo en del over budsjettet du skrev, men det er virkelig en knallforsterker hvis du ønsker mange innstillinger og justeringsmuligheter. Den blir nok litt overkill innenfor budsjettet, så du kan vel egentlig stryke den fra lista med mindre du får tryllet frem mer penger.

Mest mulig bang for the bucks vil nok være Roland Cube 30x hvis du liker fine og anvendelige effekter. Skikkelig plug & play goodness som du får for under 2000 i jula. :) Jeg ville nok gått for den eller den siste jeg nevner.

Vox VT-30 koster veil 2795,-, men du får nok tak i den godt innenfor budsjettet ditt brukt og den kan overgå cube 30 på en del aspekter, men krever mer knoting for å finne en riktig og fin lyd etter min erfaring. Litt mer styr og litt mer jobb, men alt i alt et litt bedre sluttresultat.

Evt kan du smelle til med de samme pengene og kjøpe deg Vox AC4TV 4w rørkombo og få den ultimate plug&play feelingen, men ingen effekter, ingen hodetelefonutgang og ikke noe annet. Er du heldig får du tak i den innenfor budsjettet, men det er ikke sikkert det er ampen for deg. Den er perfekt på noen ting, men ikke den beste all-round-forsterkeren der ute.

Link to comment
Share on other sites

Har vel blitt litt småforelsket i Line6 Spider III 30, sikkert fordi det er den eneste skikkelige forsterkeren jeg har prøvd;) Skal prøve å se etter den brukt, men skal også holde øynene oppe for de du nevnte.

Så forøvrig at det var en tråd om nettopp dette sticket her på forumet, så da kan vi bare legge denne tråden dau! :)

Forresten et herlig forum det her :)

Link to comment
Share on other sites

Har vel blitt litt småforelsket i Line6 Spider III 30, sikkert fordi det er den eneste skikkelige forsterkeren jeg har prøvd;) Skal prøve å se etter den brukt, men skal også holde øynene oppe for de du nevnte.

Så forøvrig at det var en tråd om nettopp dette sticket her på forumet, så da kan vi bare legge denne tråden dau! :)

Forresten et herlig forum det her :)

Bare husk at selv om det er 75w-versjonen som er den største oppgraderingen fra spider III til spider IV-serien er det generelt en ganske stor kvalitetsøkning. Skal du kjøpe en Spider III bør den være betydelig lavere pris enn en tilsvarende Spider IV (40% lavere f.eks) for at det skal være verdt det. :) Spider IV 30W er jo nesten innenfor budsjett, så den er absolutt en mulighet. Den er jo helt ny, så ville ikke forventa meg noen gode brukt-dealer, men alt er mulig...

Lykke til!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
  • Høres helt sykt ut. Men takk for infoen. Ser jeg har litt lesning å gjøre nå.    Ha en fin kveld videre. 😊
  • Det er vel en ting midt imellom;Hva selgeren forventer(kan jo være litt fantasi) og hva en kjøper er villig til å betale.
  • Nesten 13000 dollar for en mint condition Wandre BB. Er dette réelle priser eller fullstendig fantasi tall? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.