Web Analytics
Jump to content

2-3 pickups


MetallicA-Guru
 Share

Recommended Posts

Virker litt tåpelig å starte en ny tråd om dette men fanr ikke svar noe annet sted så:

Jeg skal innstalere nye EMG pickups i Flying V'en min, men vil helst ha en 60/81 kombinasjon, men problemet er at det er for øyeblikket 3 pickups i gitaren. Må jeg installere 3 nye eller kan jeg installere 2, ta ut den gamle og dekke det tomme hullet til med en ny pickguard?

Vil dette har noe å si på lyden eller vil det virke i det hele tatt? Det er en 5-veibryter på gitaren.

Her er den forresten:

post-7276-125736804743_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Du kan enten kjøpe ny pickguard, eller du kan sette inn et dummycover. Det er ikke helt uvanlig hvis du vil ha to pickups, men vil at det skal se ut som om du har tre. Alternativt kan du la den ene pickupen sitte der, skru den så langt ned at den ikke påvirker strengene, og skifte ut de to andre.

Link to comment
Share on other sites

Guest KAARVAAG

er du veldig flink til å lodde,kan du sikkert lodde om slik at 5 veisbryteren bare funker for de 2 pickupene,og gir ikke utslag når den står i midt posisjon..men dette er vel nokså avansert,så ville gått for castorfiber sin måte med et nytt plekterbrett

Link to comment
Share on other sites

Eventuelt så lakker du om plekterbrettet i en eller annen fresh farge, for da kan du bare tette igjen hullet i midten med aluminiumsnetting og glassfibersparkel :)

5-veis-switchen kan du som Castor sier finne på noe morsomt med de ledige posisjonene.

Skal du være kjedelig så kjøper du nytt plekterbrett og switch, og selger de gamle pickupsa, evt sparer dem til en dag du skal selge gitaren ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
  • Høres helt sykt ut. Men takk for infoen. Ser jeg har litt lesning å gjøre nå.    Ha en fin kveld videre. 😊
  • Det er vel en ting midt imellom;Hva selgeren forventer(kan jo være litt fantasi) og hva en kjøper er villig til å betale.
  • Nesten 13000 dollar for en mint condition Wandre BB. Er dette réelle priser eller fullstendig fantasi tall? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.