Web Analytics
Jump to content

12*2 Mesa cab med Powerball?


fritt

Recommended Posts

Beklager at jeg har startet litt råder i det siste, men det er gange stort for meg å bruke så mye penger. Men ivertfall. Jeg har nå bestemt meg for å kjøpe en Powerball.

Er det noen som vet hvordan en Powerball høres ut på en Mesa Rectifier cab 12*2? Burde det vere ok?

Grunnen til at jeg valgte powerballen, er at jeg testet begge, og powerballen virket så mye bedre i clean, + at den var mye mer tight og brutal.

takk for hjelpen!

Link to comment
Share on other sites

I "gamle dager" så var jo en del av sjarmen/lyden i en Plexi fra høytalere (25w celestion) som ble pushet litt hardere en det de teoretisk tålte. Men med den type musik du spiller - der det er full vreng ut i fra ampen, så får høytalerne kjørt seg på en helt annen måte. Jeg tror det vil gå bra, men ville nok uansett ha vært forsiktig med å kjørre full pupp fra Powerball'en og inn på det kabinettet.

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

Det ble en Mesa Roadster, og den er genial. Har ikke fått så mye mulihet enda, men de 40-50 minuttene jeg fikk spilt i går ga meg en god infikasjon om alt denne ampen kan !

Grattis med AMP

- har hatt roaster et år og det er en veldig god amp

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.