Web Analytics
Jump to content

Louder bass


egharstorbass
 Share

Recommended Posts

noen med erfaring som har spilt på en louder bass noen gang?? eg prøvde en og eg likte den like godt som min watwick til over 10 tusen.. vil høre om det er noen folk med en del erfaring som har en mening om denne bassen, tror det fins bare en louder bass, det er en kopi av jazz bass eller noe.. koster bare 2,5 men er alikevel en kjempe bass etter min mening

Link to comment
Share on other sites

Huff, etter min mening er det ikke annet enn billige nybegynner basser men er fine til det. Men er over all ganske crappy, men det er alltid store variasjoner innen for billige instrumenter og det kan jo godt hende at den du prøvde var en av de bedre ;)

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Hvis man bare har 2500 å bruke på en bass synes jeg det er mye smartere å kjøpe en brukt Yamaha BB-serie eller noe liknende. Har prøvd et par Louder-basser, men aldri blitt veldig imponert.

Enig med Mytola. Kjøp heller en brukt Yamaha. Men en Louder kan du kanskje få for en tusenlapp og til den prisen er det ikke så ille. Men ville heller brukt litt mer penger og kjøpt Yamaha istedet.

Tror heller jeg hadde satset på SX basser fra Rondo Musicenn å kjøpe inn en Louder. SX bassene har fått meget bra kritikk og er i en ganske så bra prisklasse.

Edited by Roffa
Link to comment
Share on other sites

Vet at det er en stund siden tråden ble startet, men siden det ikke har kommet noen direkte indikasjoner på at trådstarter har kjøpt seg bass så poster jeg likevel :)

Når det kommer til Louder bass-gitarer så regner jeg med det er kvalitetsmessig ganske likt som Louder-gitarer; jevnt over mye som er mindre bra, men ett og annet blinkskudd innimellom. Jeg har prøvd noen Louder el-gitarer og det har vært mye dårlig, men jeg eier personlig en som er godt på høyde med en mex-strat etter et pickup-skifte. Sånn sett tror jeg du kan få en god Louder-bass også, men for guds skyld prøv før du kjøper. Det gjelder vel egentlig alle basser som er i denne prisklassen nye.

Men en brukt Yamaha er nok uansett bedre, det er vel ikke til å komme bort fra :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
  • Høres helt sykt ut. Men takk for infoen. Ser jeg har litt lesning å gjøre nå.    Ha en fin kveld videre. 😊
  • Det er vel en ting midt imellom;Hva selgeren forventer(kan jo være litt fantasi) og hva en kjøper er villig til å betale.
  • Nesten 13000 dollar for en mint condition Wandre BB. Er dette réelle priser eller fullstendig fantasi tall? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.