Web Analytics
Jump to content

Godt kjøp?


andersio
 Share

Recommended Posts

Hei, var en tur på smartklubb i dag. Der hadde de faktisk gitarer, så litt på gitarene og prøvde spilte dem. Det var en Washburn Oscar Schmidt 0G2N stålstreng gitar som var på tilbud til 1000kr. En fyr som jobbet der kom bort å sa at vi kunne få den for 500kr siden han ville bli kvitt dem før han fikk inn nye gitarer til uken. Siden jeg også kunne tenkt meg en akustikk i tilleg til El gitaren kjøpte jeg den. Var det en god deal? Synes den er grei å spille på, men den har ikke den beste lyden, men så er jo stemme egenskapene mine litt dårlige. Skal stemme den med tuneren når jeg kommer hjem i morgen.

Link to comment
Share on other sites

Må kunne sies å være et godt kjøp.

Til 2000,- 1500,- eller kanskje til og med 1000,- synes jeg ikke den er mest for pengene i dette landet, men for 500,- låter den absolutt bra.

Alt det andre du får for 500,- er jo bare leketøy, og forferdelig spillbarhet. Synes du skal være strålende fornøyd!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
  • Høres helt sykt ut. Men takk for infoen. Ser jeg har litt lesning å gjøre nå.    Ha en fin kveld videre. 😊
  • Det er vel en ting midt imellom;Hva selgeren forventer(kan jo være litt fantasi) og hva en kjøper er villig til å betale.
  • Nesten 13000 dollar for en mint condition Wandre BB. Er dette réelle priser eller fullstendig fantasi tall? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.