Web Analytics
Jump to content

andersio

Medlem
 • Posts

  105
 • Joined

 • Last visited

About andersio

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  Oslo
 • Interests
  Gitar, trening, biler.

andersio's Achievements

Viderekommen

Viderekommen (4/6)

0

Reputation

 1. Takk for svar, vil nok ikke selge den nei, fikk den jo tros alt av bestefar, også er den jo helt rå å spille på
 2. btw, er den verdt noe? Bare lurer, har ikke noe planer om å selge den:(
 3. Haha, det er litt tøft da. Den er jo helt syk å spille på. Da er det kanskje ikke så merkelig at denne slår min Washburn for ca 2000kr på ALLE punkter. Takk ofr svar.
 4. Hei, da jeg ville begynne å spille gitar, fikk jeg en gitar av min avdødde bestefar. Den var i dårlig stand, gamle strenger og både stål og nylon strenger Den ble ikke så mye brukt så da jeg fikk elgitar, gav/lånte jeg bort gitaren til broren min som også ville begynne å spille. Han leverte den til en gitarsjappe og de satt den skikkelig opp og byttet strenger på den. Og den har vært hos broren min siden. Siden jeg ikke spiller så mye el gitar, og den andre kassegitaren er crap spurte jeg broren min om jeg kunne få den tilbake siden han har begynt å studere og ikke har tid. Fikk den tilbake og den er en DRØM og spille på. Beste jeg har spilt på noen gang, den har fin lyd, low action og er mer lettspilt enn den andre kassegitaren og el gitaren min. Som sagt fikk jeg den av bestefar og jeg vet ingen ting om merket og jeg vet ikke hvor gammel den er. Søkte opp Maya på google og har så langt funnet ut at de ble lagd i Kobe Japan. Det er som sagt en Maya F330. I lydhullet står det ''We made this guitar for the people who love guitar music'' Bak på hodet er det et klistremerke som det står MADE IN JAPAN på. Håper noen har info:) Her er noen bilder.
 5. Hei igjen, etter å ha tenkt litt er det nok en grei strengehøyde på den, er nok bare litt for stramme strenger, da må jeg kjøpe tynnere en de orginale right? Tips til noen konkrete strenger jeg kan kjøpe? Tenkte å kjøpe fra stikker.no.
 6. Kan jo være bra selvom det er smartclub. Er jo washburn.
 7. Vet ikke helt om jeg tør å file og sånt. Skal teste tynnere strenger. Eller kanskje jeg bare skal ta den med til en gitar sjappe og få dem til å sette den opp? Kjøpte den trosalt ny på Smartklubb.
 8. Hei, jeg har en Washburn stålstrenger, men strengene er altfor høye. hvordan justerer man høyden på en kasse gitar?
 9. Hvis jeg flytter til Usa for et år eller to og kjøper meg gitar der, må jeg betale moms på den når jeg flytter hjem igjen da?
 10. Noen som har testa guitartricks.com? Den er hvertfall billig, men lurer på om noen har prøvd den.
 11. Hei, noen som har testa PRS SE Custom gitarene?
 12. Takk for svar alle sammen, har prøvd å spille med tommelen over necken, og det funket. Fikk ikke vondt, men det var mye vanskeligere å spille synes jeg, spessielt power chords. Får håpe jeg blir vant til det etter hvert.
 13. Takk for svar, skal se om jeg får tatt en bilde til dere.
 14. Hei, jeg har begynt å spille litt stående, men sliter av en eller annen grunne med håndstillingen. Etter litt spilling får jeg vondt i håndleddet. Jeg tror jeg bøyer den alt for mye. Noen som vet hva jeg snakker om?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.