Web Analytics
Jump to content

Satchurator


NCWP
 Share

Recommended Posts

Jeg er egentlig på pedaljakt, og i dag oppdaget jeg Joe Satrianis 'Satchurator'. Det jeg lurer på er om dette er en god vrengpedal når jeg spiller (fra minst til mest vrang på en måte) musikk fra både Franz Ferdinand, Radiohead, Muse og Rage Against The Machine/Queens of The Stone Age, i tillegg til improviasjon, så klart. Uten å ha prøvd den synes jeg selv det virker som en god pedal som gir mye for pengene.

Hva sier dere?

EDIT: Jeg er selv ingen fan av Satriani, selv om jeg synes fyren er en jævel på gitar.

Edited by NCWP
Link to comment
Share on other sites

Jeg har prøvd denne ved et par anledninger. Etter første prøverunde hadde jeg bortimot bestemt meg for å kjøpe. Den hadde en veldig fin sweet spot med gain på rundt kl 11. Men etter å ha gjort en A/B test med en Hardwire Valve Distortion, gikk jeg for sistnevnte. Den passet bedre til den lyden jeg var ute etter. Så vidt jeg husker var Voxen mer komprimert, særlig ved høye gainsettinger, og den hadde mindre mellomtone enn Hardwiren. Vox Satchurator er en god pedal, særlig om du er ute etter litt smooth vreng.

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Hei.

Jeg lurer på om Vox Satchurator er et godt valg. Jeg er ute etter bra lyd som jeg kan bruke til Rock generelt. Av J. Satriani kan jeg foreløpig bare spille Surfing With the Alien B) og prøver også å finne en god pedal til denne. Akkurat nå bruker jeg en RP50, så det er vel tid for en oppgradering ^_^ .

Noen flere erfaringer her?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Har sendt og mottatt et lass med gitarer og basser, pleier ikke være noe problem. Det beste er selvsagt å sende i koffert, men så lenge man har en passelig stiv pappeske og polstrer gitaren godt slik at den ikke ligger og slenger inne i esken så går det bra. Kan være lurt å bekrefte med selger at han vet hvordan han pakker en gitar for sending, og om han f.eks. har en gitar-eske liggende. Hvis ikke kan man ofte få tak i det hos en gitarbutikk; de har pappesker i hopetall som de bare leverer til gjenvinning og er glad for å bli kvitt. Har også mottatt gitarer som kun har vært send i en dvask gitarbag med adresselapp klistret på. Anbefales ikke, men heldigvis har det gått bra de gangene det har skjedd med meg. Antar at postmennene ofte er litt ekstra forsiktige når de ser slike pakker, men det er jo ingen garanti.
  • Nå ser jeg på brukte gitarer. Men, er det mulig/litt å sende elgitarer med posten? Hvordan gjøres det på en trygg måte for gitaren i så fall? Noen som har erfaringer her? Eller bør en kun gå for gitarer en kan hente selv?
  • jepp. eller en sg-type eller en explorer-type
  • Takk folkens, da har jeg noen ting å teste når jeg får den med meg hjem etter neste øving!
  • Jeg er nære på å si at en Les Paul-type gitar kanskje kunne vært noe? (F.eks. en brukt Epiphone Les Paul eller LTD EC 256.) Fast stol og de er jo innafor både på metal og snillere, og det burde kanskje være mulig å finne noe brukt sånn omtrent i prisleiet det her er snakk om.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.