Web Analytics
Jump to content

Satchurator


NCWP
 Share

Recommended Posts

Jeg er egentlig på pedaljakt, og i dag oppdaget jeg Joe Satrianis 'Satchurator'. Det jeg lurer på er om dette er en god vrengpedal når jeg spiller (fra minst til mest vrang på en måte) musikk fra både Franz Ferdinand, Radiohead, Muse og Rage Against The Machine/Queens of The Stone Age, i tillegg til improviasjon, så klart. Uten å ha prøvd den synes jeg selv det virker som en god pedal som gir mye for pengene.

Hva sier dere?

EDIT: Jeg er selv ingen fan av Satriani, selv om jeg synes fyren er en jævel på gitar.

Edited by NCWP
Link to comment
Share on other sites

Jeg har prøvd denne ved et par anledninger. Etter første prøverunde hadde jeg bortimot bestemt meg for å kjøpe. Den hadde en veldig fin sweet spot med gain på rundt kl 11. Men etter å ha gjort en A/B test med en Hardwire Valve Distortion, gikk jeg for sistnevnte. Den passet bedre til den lyden jeg var ute etter. Så vidt jeg husker var Voxen mer komprimert, særlig ved høye gainsettinger, og den hadde mindre mellomtone enn Hardwiren. Vox Satchurator er en god pedal, særlig om du er ute etter litt smooth vreng.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Hei.

Jeg lurer på om Vox Satchurator er et godt valg. Jeg er ute etter bra lyd som jeg kan bruke til Rock generelt. Av J. Satriani kan jeg foreløpig bare spille Surfing With the Alien B) og prøver også å finne en god pedal til denne. Akkurat nå bruker jeg en RP50, så det er vel tid for en oppgradering ^_^ .

Noen flere erfaringer her?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.