Web Analytics
Gå til innhold

NCWP

Medlem
 • Innholdsteller

  93
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om NCWP

 • Rang
  Viderekommen
 1. Forslag til vrengpedaler jeg kan bruke?
 2. Ikke le. Eller, det er greit. Jeg vet tittelen er ille, feil, blasfemisk etc. Greia er at jeg har gått til diverse gitarbutikker i det siste, og forhørt meg om Vox sin AC30CC2. I løpet av de to gangene jeg har prøvd den, har jeg allerede blitt forelsket. Den høres nydelig ut, den ser flott ut, og prisen er veldig overkommelig. Problemet mitt er at jeg er ute etter en allsidig amp. Noe med en flott clean-tone, som jeg får med AC30'en, men også noe som passer for alternativ rock, blues, og en moderne metal sound (f.eks noe ala Tool). Jeg vet at jeg ber om mye, og etter det jeg har forstått er det lite som kan gjøre at jeg får det med en AC30CC2. Jeg har tidligere blitt anbefalt å prøve forsterkeren med en Fulltone OCD, noe jeg gjorde i dag. Det resulterte i en veldig rund, men samtidig tørr/døende og grumsete sound. Jeg har også blitt anbefalt å prøve AmpTweaker sin TightMetal med den. Flere jeg har spurt sier at det gjelder å finne en riktig vreng for akkurat den ampen. Jeg har også fått høre diverse meninger om AC30'en. Mange sier at dette hovedsaklig er en amp du skal spille rene toner på, mens jeg på 4SOUND i dag fikk høre "Nei, jeg mener hovedsaklig at den er en vreng-amp", og mer for en britisk rock-type sound. Dette er noe jeg forresten har spurt om her på forumet fra før. Jeg vurderte en stund Mesa Boogie Mark V, fram til jeg så at den kostet 25 000 kr. Jeg har prøvd enten Fender Twin Reverb, eller Deluxe Reverb, men clean-kanalen appelerte ikke helt til meg. AC30'en har på en måte satt standaren for meg. Konklusjon: Vil jeg kunne få det jeg ønsker ut av AC30'en med en viss vreng-pedal, eller må jeg finne en annen amp? Forslag til gode, allsidige amper til ca. 8000 kr?
 3. Hei, Ser etter en god kvalitetsmikrofon som hovedsaklig skal brukes til å spille inn vokal, men også mindre instrumenter som jeg har liggende rundt her, f.eks et klokkespill. Prisklasse: 1000-3000 kr, men arrester meg gjerne hvis det er for lite for noe bra. Jeg kan, som dere sikkert skjønner, tilnærmet ingenting om mikrofoner. Skjønner ikke engang forskjellen på en dynamisk og kondensator-mik. Anyways, tips mottas med stor takk. Hurra!
 4. Haha. Hva pleier du å spille, helfrelste Mesa-fan?
 5. Det må da være noen allsidige amper som er klassen under Mesaen?
 6. Halla, hallois, hei, god kveld, etc. På utkikk etter ny amp. Tenker det er på tide etter å ha spilt el-gitar i tre år, og er fortsatt på en Roland Cube 30X. Vurderte sterkt å kjøpe en Mesa Boogie Mark V fram til jeg så at den koster rundt 25 000 kr. Det jeg liker med Mark Ven er at den visstnok er utrolig allsidig. Jeg spiller alt fra Muse til Tool til Franz Ferdinand og Sigur Rós. Jeg spiler jazz, metal, pop, indie, rock, og bruker mye effekter. Jeg er derfor ute etter noe med nøkkelordene allsidig, tube, effects loop, og combo-amp. Jeg er interessert i en kvalitetsamp som jeg kan ha lenge, og som kan gi meg myke og varme toner, samtidig som den skal være god til tunge riff. Forslag?
 7. Æh, 1195 kr blir nok i meste laget, spesielt da den jeg linka til er så billig som den er i USA, og fordi Apple selv har brukt den i en demo i sammenheng med kobling mellom gitar og Mac. Jeg bruker en ganske ny Macbook Pro, funker det ikke da å bare bruke denne, som er ganske mye billigere? (Ca. 380 kr ink. frakt.)
 8. Hei, Jeg ser da etter en pre-amp som er både bra og billig, og som kan kobles til en Mac. Jeg fant denne, men den selger de kanskje ikke i Norge? Forslag til en lignende? Takk!
 9. Bytta til et helt nytt batteri, og selvfølgelig funka den fortsatt ikke. Jaja, det blir da i hvert fall det eneste MXR produktet jeg kommer til å ha.
 10. Hei! Fikk da en MXR Phase 90 til jul (hurra), men når jeg plugger den sammen med de andre pedalene mine (Whammy, Crybaby og Fuzz Factory) og prøver å skru den på så 1) Lyser ikke lampa og 2) den dreper signalet, og jeg kan pretty much bare bruke den som en kill switch. Jeg har et batteri i den. Forslag til hva som er galt? Forhåpentligvis er det bare batteriet ...
 11. Vi er et band fra Asker som trenger en bassist. Vi er tre gutter som er 17-18 år. Vi skal spille musikk som er inspirert av blandt annet Muse, Nirvana, Radiohead, Sigur Rós, Franz Ferdinand og liknende band. Vi mangler bare en bassist, og det vil si at vi har en kar på trommer, en på førstegitar og en på vokal, andregitar og keyboard. Det er ikke noe krav om alder eller musikksmak men det er greit hvis det er noenlunde det samme som oss. Høres dette interessant ut, send en mail til: nwoldsdal@hotmail.com
 12. ... det må være noen ekstreme Satriani-fans her som har den? Haaaaallo!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.