Web Analytics
Jump to content

Dead Trooper


MortyBlach

Recommended Posts

Jeg bare understreker at folk som digger metall, og særlig norsk metall burde sjekke ut Dead Trooper. Sinnsvakt bra thrash metall band fra bærum, skikkelig nyskapende. www.deadtrooper.tk

Hvis dere vil da. skal ikke tvinge det på noen

Link to comment
Share on other sites

Extol er fra bærum ja. Må si at der jeg kommer fra (Sandvika) er det et sinnsvakt bra metall -og musikkmiljø generellt. sossene holder seg som regel unna.

Mustiis fra dimmu, Athera og Elvorn fra susperia er jo fra bærum...

noen av kara fra Black Comedy også hvis ikke jeg er helt på trynet.

Link to comment
Share on other sites

Dette var dritfett! Lasta ned Hail To The King. Tøff låt. Nå har jeg innsett at det er vanskelig og lage noe nytt ut av thrash metal sjangeren. Dessverre... Men det her låt dritfett. Hvis de kommer til Molde skal jeg dra og se de! Takk for tipset !

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.