Web Analytics
Jump to content

Line 6 POD 2.0


Haakenstad

Recommended Posts

jeg liker 2,0 bedre enn xt, letter å stille lyd på, føler jeg får bedre lyd på den, og den nedlastinga av innstillinger er ikke så himla uansett. men det er vel kanskje innebygd lydkort i xt?

Vet at det er endel som liker 2.0 bedre enn xt på vreng(tyngre)

Kan skjønne det, men halvvrenger er bedre i xt -mer dynamikk rett og slett.

Cleanlyd er allround mye bedre i xt, det samme er effektene, de høres ut som de er surra inn i et bløtt ullpledd på 2.0

Edited by Debris
Link to comment
Share on other sites

Vet at det er endel som liker 2.0 bedre enn xt på vreng(tyngre)

Kan skjønne det, men halvrenger er bedre i xt -mer dynamikk rett og slett.

Cleanlyd er alround mye bedre i xt, det samme er effektene, de høres ut som de er surra inn i et bløtt ullpledd på 2.0

hehe, ja cleanlyd har jeg aldri testa med POD`en min, haha.

Link to comment
Share on other sites

er ikkje pocket pod den minste? En sånn ? koster jo ikkje allverden då. men batteriene holder i kun 4 timer så du trenger adapter i tillegg ( 300 kr) so då kan du like godt kjøpe 2,0. den er 1000 ganger lettere å stille inn lyd på også :) jeg bruker min myye i stua, med headphones, er knall det :)

Link to comment
Share on other sites

Etter hva jeg har lest så skal pocketPod og 2.0 være nesten det samme effektmessig.

Jeg har ikke prøvd noen andre typer enn 2.0, og den er rett og slett digg til innspilling og øving med headphones/PC-høyttalere

du får noko noenlunde samme lyd me pocketpod, men den er mye mer komplisert å stille inn, da det er færre knapper som skal fikse de samme sakene, men en time med manualen løser nok det meste :)

Jeg har 2,0 og (den) ANDREgitaristen har pocket, jeg vet godt hva jeg liker best, men steike, den er genial den lille dingsen også. hysterisk enkel å bære på med utrolig kul lyd:)

Link to comment
Share on other sites

er ikkje pocket pod den minste? En sånn ? koster jo ikkje allverden då. men batteriene holder i kun 4 timer så du trenger adapter i tillegg ( 300 kr) so då kan du like godt kjøpe 2,0. den er 1000 ganger lettere å stille inn lyd på også :) jeg bruker min myye i stua, med headphones, er knall det :)

Finnes en enda mindre Pod og!

Akurat hva verden trengte :lol:

Pocket Pod er knotete nok, ga bort min.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
  • Noen som har prøvd på det? Hva gjorde du og hvordan funka det?
  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.