Web Analytics
Jump to content

Line 6 POD 2.0


Haakenstad
 Share

Recommended Posts

jeg liker 2,0 bedre enn xt, letter å stille lyd på, føler jeg får bedre lyd på den, og den nedlastinga av innstillinger er ikke så himla uansett. men det er vel kanskje innebygd lydkort i xt?

Vet at det er endel som liker 2.0 bedre enn xt på vreng(tyngre)

Kan skjønne det, men halvvrenger er bedre i xt -mer dynamikk rett og slett.

Cleanlyd er allround mye bedre i xt, det samme er effektene, de høres ut som de er surra inn i et bløtt ullpledd på 2.0

Edited by Debris
Link to comment
Share on other sites

Vet at det er endel som liker 2.0 bedre enn xt på vreng(tyngre)

Kan skjønne det, men halvrenger er bedre i xt -mer dynamikk rett og slett.

Cleanlyd er alround mye bedre i xt, det samme er effektene, de høres ut som de er surra inn i et bløtt ullpledd på 2.0

hehe, ja cleanlyd har jeg aldri testa med POD`en min, haha.

Link to comment
Share on other sites

er ikkje pocket pod den minste? En sånn ? koster jo ikkje allverden då. men batteriene holder i kun 4 timer så du trenger adapter i tillegg ( 300 kr) so då kan du like godt kjøpe 2,0. den er 1000 ganger lettere å stille inn lyd på også :) jeg bruker min myye i stua, med headphones, er knall det :)

Link to comment
Share on other sites

Etter hva jeg har lest så skal pocketPod og 2.0 være nesten det samme effektmessig.

Jeg har ikke prøvd noen andre typer enn 2.0, og den er rett og slett digg til innspilling og øving med headphones/PC-høyttalere

du får noko noenlunde samme lyd me pocketpod, men den er mye mer komplisert å stille inn, da det er færre knapper som skal fikse de samme sakene, men en time med manualen løser nok det meste :)

Jeg har 2,0 og (den) ANDREgitaristen har pocket, jeg vet godt hva jeg liker best, men steike, den er genial den lille dingsen også. hysterisk enkel å bære på med utrolig kul lyd:)

Link to comment
Share on other sites

er ikkje pocket pod den minste? En sånn ? koster jo ikkje allverden då. men batteriene holder i kun 4 timer så du trenger adapter i tillegg ( 300 kr) so då kan du like godt kjøpe 2,0. den er 1000 ganger lettere å stille inn lyd på også :) jeg bruker min myye i stua, med headphones, er knall det :)

Finnes en enda mindre Pod og!

Akurat hva verden trengte :lol:

Pocket Pod er knotete nok, ga bort min.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Heisann,   Jeg har tatt opp noe musikk før, men tenkte å investere i noe bedre utstyr denne gangen. Jeg har sjekket YouTube og Google, og funnet ut at jeg skulle gå til anskaffelse av Focusrite 18I8 (har også sett på Audient ID44 - antageligvis overkill? Da jeg er veldig alene). Uansett; Var egentlig fast bestemt på lydkort, men så ble det også sagt at jeg kunne bruke Headrush Pedalboard som lydkort / audio interface. Og en slik har jeg. Mitt spørsmål blir vel først og fremst, hvordan det brettet stiller seg i forhold, kvalitetsmessig, til de to andre lydkortene/AI jeg nevnte? Er det like-så-bra, bedre, dårligere, veldig mye bedre, eller hva? Jeg har ikke noe i mot å betale noen kroner, om jeg får kvalitet igjen for det. Jeg synes jeg sliter generelt litt med støy i utstyret mitt (alltid en eller annen buzzing-lyd, et sted, og det tar litt drepen på motivasjonen å spille tilkoblet - spiller for det meste "unplugged", selv med elgitar). Jeg ønsker i hvert fall bra utstyr. Noen forslag til hvor jeg kan begynne å løse dette problemet? Mener at jeg tok med gitar og forsterker til Gitarhuset på Alnabru også, og testet der, og "ingen buzzing". Kan det være noe med rommet mitt? At PC står der og andre ting?   Oppsummert; Jeg har gitarer, et Headrush Pedalboard, KRK Rokit 6 høytalere og en PC. Tenker å bruke Reaper som DAW til å begynne med. Jeg har et større ønske om kvalitet, og liten lag/latency. Og vil heller ha kvalitet (null irritasjonsmomenter) enn å spare noen kroner. Noen som vil hjelpe videre? Jeg er først og fremst en gitarspiller, og har dessverre mindre kunnskap om preamp, forsterker, etc. etc..    Takker og bukker for svar og hjelp!    
  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.