Web Analytics
Jump to content

TC Electronic RebelHead/RebelStack


jansenh

Recommended Posts

Hei Bass forum.

Noen som har prøvd, evt kjøpt TC Electronics relativt nye bidrag til oss bassister?

Jeg fikk prøve dette i butikk en kveld, deretter låne-kjøpe med på 2 prøve-spillinger, og deretter var jeg hekta og kjøpte. :wub: Ett RebelHead450 og RebelStack210 + 212. Har hatt det på øving 2 ganger og opplever det på mange måter som en erstattning for min SVT-CL+810 i øvingsrom og på mindre scener. Har lenge hatt lyst på ett micro-anlegg, da en Ampeg rigg er overkill i 80% av tilfellene vi spiller. Skal forresten ha TCE'en ut live for første gang på fredag... Jeg spiller metal fast i ett band, og spiller litt blues/rock litt her og der i ny og ne. Håper å ha funnet ett anlegg som gir meg trøkk, kraft og rå rør-lyd når jeg trenger det, og samtidig er transportabelt nok til å bli med på spontane jamringer osv. Har kikket på forskjellige MarkBasser, Mesa og GK mini-forsterker, og liker dem alle :lol:

Ja, jeg har også ett SVT-410HLF som også låt utrolig bra med RebelHead forsterkern, og som definitivt blir ett alternativ i visse situasjoner. Og jeg kommer heller ikke til å selge SVT-CL/810 med det første,.. ikke før jeg er veldig sikker på hva jeg gjør

Vel vitende om att digitale mini-anlegg ikke er for alle, og ... noen synpunkter?

Henningsen, Tananger/Stavanger

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
Guest bugbass

Jeg har ikke prøvd TC, men har spilt på Mark Bass i tre år nå. Jeg skiftet til lettvektsutstyr av helsemessige årsaker, og er for det meste fornøyd. Lyden er det ingenting å si på, og det spiller mer enn høyt nok også. Det eneste negative, er at limiterene kicker inn ved feks litt heftig slapping på h-strengen(ekstremsport, hehe), altså litt mindre headroom i bånn enn ampen jeg hadde før.

Jeg tror at mange velger bassanlegg pga av vane og image like mye som pga lydkvalitet, fordi de ikke tar seg tid til eller har mulighet til å sjekke ut disse nye lettvekts ampene og kabinettene skikkelig live.

Jeg har også lyst til å reklamere litt for min amp, som er en Mark Bass F500. En absolutt fabelaktig amp. Den spiller fint, har det jeg trenger av muligheter, er kjapp og spiller veldig høyt til å være en 500 watter. At den bare veier 2,1 kg og går nedi lomma på gigbaggen er heller ingen ulempe :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.