Web Analytics
Jump to content

TC Electronic RebelHead/RebelStack


jansenh
 Share

Recommended Posts

Hei Bass forum.

Noen som har prøvd, evt kjøpt TC Electronics relativt nye bidrag til oss bassister?

Jeg fikk prøve dette i butikk en kveld, deretter låne-kjøpe med på 2 prøve-spillinger, og deretter var jeg hekta og kjøpte. :wub: Ett RebelHead450 og RebelStack210 + 212. Har hatt det på øving 2 ganger og opplever det på mange måter som en erstattning for min SVT-CL+810 i øvingsrom og på mindre scener. Har lenge hatt lyst på ett micro-anlegg, da en Ampeg rigg er overkill i 80% av tilfellene vi spiller. Skal forresten ha TCE'en ut live for første gang på fredag... Jeg spiller metal fast i ett band, og spiller litt blues/rock litt her og der i ny og ne. Håper å ha funnet ett anlegg som gir meg trøkk, kraft og rå rør-lyd når jeg trenger det, og samtidig er transportabelt nok til å bli med på spontane jamringer osv. Har kikket på forskjellige MarkBasser, Mesa og GK mini-forsterker, og liker dem alle :lol:

Ja, jeg har også ett SVT-410HLF som også låt utrolig bra med RebelHead forsterkern, og som definitivt blir ett alternativ i visse situasjoner. Og jeg kommer heller ikke til å selge SVT-CL/810 med det første,.. ikke før jeg er veldig sikker på hva jeg gjør

Vel vitende om att digitale mini-anlegg ikke er for alle, og ... noen synpunkter?

Henningsen, Tananger/Stavanger

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
Guest bugbass

Jeg har ikke prøvd TC, men har spilt på Mark Bass i tre år nå. Jeg skiftet til lettvektsutstyr av helsemessige årsaker, og er for det meste fornøyd. Lyden er det ingenting å si på, og det spiller mer enn høyt nok også. Det eneste negative, er at limiterene kicker inn ved feks litt heftig slapping på h-strengen(ekstremsport, hehe), altså litt mindre headroom i bånn enn ampen jeg hadde før.

Jeg tror at mange velger bassanlegg pga av vane og image like mye som pga lydkvalitet, fordi de ikke tar seg tid til eller har mulighet til å sjekke ut disse nye lettvekts ampene og kabinettene skikkelig live.

Jeg har også lyst til å reklamere litt for min amp, som er en Mark Bass F500. En absolutt fabelaktig amp. Den spiller fint, har det jeg trenger av muligheter, er kjapp og spiller veldig høyt til å være en 500 watter. At den bare veier 2,1 kg og går nedi lomma på gigbaggen er heller ingen ulempe :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Ville også spurt om kasse følger med. Kan være du får nei til svar, men at vedkommende legger til en gigbag. Er det den svarte på finn? EC1000T?  Helt ok pris, hverken dyrt eller billig.  Ellers fine gitarer. T står. For Traditional, noe som betyr at den er tykkere enn standard EC1000 modell. Noe tykkere kropp, rundere hals - mer lik Les Paul enn de andre modellene. 
  • Vanlige Martin 0.13-0.56 phosphor bronze på denne nå. Litt mye top-end de to første ukene, men så ble den 'mellow' og fin. For anledning capo på 1-5 streng på 2. bånd for litt "drop d"-stemning i E-dur. Dyr gitar, men fyttigrisen, det er så sinnsykt verdt det. Hver eneste krone (spesielt når man handler brukt... ).
  • Jeg spør alltid om kasse følger med, og er skeptisk til å kjøpe uten kasse å sende i. Om det ikke følger med kasse hadde jeg spurt hva planen for emballering var. Det kan jo fort bli et dyrt problem for kjøper eller selger.
  • Hei! En kasse er uansett en vettug ting å ha. Jeg har gått på to halsbrudd på fine gitarer, fordi gigbag var "greit nok". En kasse er rett og slett en billig og god forsikring mot uhell.  Hvis selger ikke har oppgitt i annonsen at gitaren kommer i kasse så gjør den nok dessverre ikke det, men jeg ville spurt uansett. 
  • Jeg er i ferd med kjøpe en LTD EC-1000 deluxe, og jeg synes prisen er fornuftig, 7k. Men jeg kjenner reservasjon mot å spørre om kasse følger med, i tilfelle den GJØR det, og selgeren skulle se sitt snitt og tjene litt ekstra på salget. Hva kan jeg forvente?? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.