Web Analytics
Jump to content

Har spilt inn ferdig skive


Kolokovsky

Recommended Posts

Hei!

Jeg har det siste året spilt inn en skive med litt div musikere i Oslo, men da jeg nå bor i Bergen må jeg finne nye mennesker å jobbe med.

Musikken er i gaten alternativ rock, inspirert av veldig mye forskjellig men kan nevne:

Radiohead

Pink Floyd

Foo Fighters

King Crimson

Suede

Bowie

Muse

NIN

etc...

Selv synger jeg, og kan evt spille litt gitar (men IKKE lead). Jeg trenger følgende instrumenter:

Gitar (helst 2)

Synth (helst 2)

Bass

Trommer

Fordel om du kan kore litt, men hvis ikke får vi håpe at de andre kan:)

Jeg er selv fornøyd med resultatet av skiven, og har et håp om (og faktisk sterk tro på) at andre også kommer til å like musikken min - FORUTSATT at jeg kommer meg ut og får spilt live! Og der kommer kanskje du inn i bildet?

Sjekk ut http://www11.nrk.no/urort/Artist/KOLOKOVSKY/default.aspx så kan du sjekke om du tror at vi kan få til noe sammen.

Ta kontakt på chris.kolokovsky@gmail.com hvis du er interessert.

Edited by Kolokovsky
Link to comment
Share on other sites

Jeg spiller gitar og korer og holder meg innenfor samme sjangre. Men så spørs det vel hvor mye interesse du har av å jobbe med en 17 åring :P Ser ikke på meg selv som dyktig, men hadde vel vert gøy. Ellers kjenner jeg en dyktig trommis som også korer, og holder seg innen de samme sjangrene. Han er dyktig, men også 17 :P

Link to comment
Share on other sites

Hei du!

Jeg setter stor pris på interessen, men hadde vel sett for meg bandmedlemmer som det går an å ta en (lovlig) øl med :P Jeg er vel også litt der at jeg må ha folk som må være rimelig dyktige - det er ganske mye som skjer på skiven, og det blir en (morsom) utfordring å arrangere for livespilling! Rytmegitar spiller jeg evt selv ved behov.

Som sagt: takk for interessen!

Christian

Jeg spiller gitar og korer og holder meg innenfor samme sjangre. Men så spørs det vel hvor mye interesse du har av å jobbe med en 17 åring :P Ser ikke på meg selv som dyktig, men hadde vel vert gøy. Ellers kjenner jeg en dyktig trommis som også korer, og holder seg innen de samme sjangrene. Han er dyktig, men også 17 :P
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Hei!

Dette var utrolig stilig musikk!

Jeg er 18 om en måned.

Jeg elsker Pink Floyd, King Crimson og Bowie og spiller gitar (lead). Jeg kan ikke spille metallfort, men utenom det så kan jeg gjøre mye artig. Jeg kan også synge kor, komme med innspill og jeg elsker å spille live!

Hvis du er interessert i det jeg gjør idag (og som jeg sikkert fortsatt kommer til å gjøre) kan du ta en titt på: bandet mitt.

Mvh Jørgen

Edited by Kossoff
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.