Web Analytics
Jump to content

Har spilt inn ferdig skive


Kolokovsky
 Share

Recommended Posts

Hei!

Jeg har det siste året spilt inn en skive med litt div musikere i Oslo, men da jeg nå bor i Bergen må jeg finne nye mennesker å jobbe med.

Musikken er i gaten alternativ rock, inspirert av veldig mye forskjellig men kan nevne:

Radiohead

Pink Floyd

Foo Fighters

King Crimson

Suede

Bowie

Muse

NIN

etc...

Selv synger jeg, og kan evt spille litt gitar (men IKKE lead). Jeg trenger følgende instrumenter:

Gitar (helst 2)

Synth (helst 2)

Bass

Trommer

Fordel om du kan kore litt, men hvis ikke får vi håpe at de andre kan:)

Jeg er selv fornøyd med resultatet av skiven, og har et håp om (og faktisk sterk tro på) at andre også kommer til å like musikken min - FORUTSATT at jeg kommer meg ut og får spilt live! Og der kommer kanskje du inn i bildet?

Sjekk ut http://www11.nrk.no/urort/Artist/KOLOKOVSKY/default.aspx så kan du sjekke om du tror at vi kan få til noe sammen.

Ta kontakt på chris.kolokovsky@gmail.com hvis du er interessert.

Edited by Kolokovsky
Link to comment
Share on other sites

Jeg spiller gitar og korer og holder meg innenfor samme sjangre. Men så spørs det vel hvor mye interesse du har av å jobbe med en 17 åring :P Ser ikke på meg selv som dyktig, men hadde vel vert gøy. Ellers kjenner jeg en dyktig trommis som også korer, og holder seg innen de samme sjangrene. Han er dyktig, men også 17 :P

Link to comment
Share on other sites

Hei du!

Jeg setter stor pris på interessen, men hadde vel sett for meg bandmedlemmer som det går an å ta en (lovlig) øl med :P Jeg er vel også litt der at jeg må ha folk som må være rimelig dyktige - det er ganske mye som skjer på skiven, og det blir en (morsom) utfordring å arrangere for livespilling! Rytmegitar spiller jeg evt selv ved behov.

Som sagt: takk for interessen!

Christian

Jeg spiller gitar og korer og holder meg innenfor samme sjangre. Men så spørs det vel hvor mye interesse du har av å jobbe med en 17 åring :P Ser ikke på meg selv som dyktig, men hadde vel vert gøy. Ellers kjenner jeg en dyktig trommis som også korer, og holder seg innen de samme sjangrene. Han er dyktig, men også 17 :P
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Hei!

Dette var utrolig stilig musikk!

Jeg er 18 om en måned.

Jeg elsker Pink Floyd, King Crimson og Bowie og spiller gitar (lead). Jeg kan ikke spille metallfort, men utenom det så kan jeg gjøre mye artig. Jeg kan også synge kor, komme med innspill og jeg elsker å spille live!

Hvis du er interessert i det jeg gjør idag (og som jeg sikkert fortsatt kommer til å gjøre) kan du ta en titt på: bandet mitt.

Mvh Jørgen

Edited by Kossoff
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Ingen grunn til å kjøpte HB. Kjøp heller originalen til bedre pris! (for de som tror at HB er bedre enn originalene) https://www.strawyellow.shop/collections/guitar?fbclid=IwAR1GUiTSgd0JOzFmL7DCy1-LgFsAAkGPmm5Cc7V1yJQR8F6xu4tjnuR7wqA  
  • Jeg har to. Du trenger ikke å sjekke kvaliteten. De er ca. akkurat der hvor andre billigproduksjon fra østen ligger. Kjøper du de litt dyrere variantene så øker kvaliteten ganske mye, men det finnes også tilsvarende kvalitet med andre logoer.  
  • Kan være en del bestiller seg en HB for å sjekke kvaliteten bare, men kanskje glemmer at alle instrumenter trenger et ordentlig setup før de virkelig blir spillbare…, og det er ikke så fristende å legge 1500,- på bordet for en ny nut og setup på en gitar en ikke får mer enn 2000+ for…
  • lada er jo ganske kult, da. men har dere lagt merke til hovr mange harley benton det blir solgt på finn for tiden? mye, i forhold til sannsynlig markedsandel, vil jeg si. hva skjedde? VAR de ikkke "nesten identisk kvalitet som fender, gibson" likevel? tvilsomt at jeg vil bytte ut min strat mot en HB, vil  jeg påstå. mange som går på slike sosiale media, bullshit hypes. men når det kommer til stykke, er det en grunn til at de er priset så lavt. men hey, mye tilgjengelige instrumenter betyr lavere pris, så flere begynner å spille (eller ihvertfall har råd til å begynne) gitar. win-win. testet en thomann (hora) oktavmndolin en gang. den var søppel. men noen påstår at slike ting ikke bare er brukbare, men tilogmed god kvalitet. folk er lettlurte.
  • Husker Gitarnorge for +- 10 år siden. Akkurat samme greia. Da hadde nesten alle en Epiphone som var minst like bra eller bedre enn en Gibson Custom Shop.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.