Web Analytics
Jump to content

Fender Deluxe Reverb II


Burkabarbie
 Share

Recommended Posts

Hei. Har lett etter en antydning om hvor mye jeg kan legge ut min Fender Deluxe Reverb II for.

Fikk den av min onkel da jeg begynte og spille gitar, men har nå bytta til bass så da vil jeg gjerne selge denne forsterkeren.

Den er i bra stand, aldri hatt noen problemer med den.

Siden jeg bare fikk den av min onkel for noen år siden, så har jeg ikke så mye peiling på detaljer osv, men en kamerat av meg sa at det var en "legendarisk" forsterker og at jeg kunne få igjen brukbart med penger for den(Nå vet ikke jeg om han egentlig har peiling da men).

Hvis det er noen som kunne hjelpe meg med et pris anslag, eller gi meg noen tips om hvordan jeg finner ut mer om detaljene med denne forsterkeren så hadde jeg satt utrolig pris på det!

(Postet her i stedet for Kjøp/salg delen, siden det sa at det ikke var noe diskusjonsforum i regeltråden. Hvis dette er feil sted også så si ifra så sletter jeg topic).

Link to comment
Share on other sites

Årmodell er jo et faktor som ofte har noe å si. Og hvor lenge siden det er rørene ble byttet, hvor mye dne er blitt spilt på og hvor mye du har kjørt den med høyt volum osv.

Men du får ihvertfall ikke mindre enn halvparten av nypris viss forsterkeren virker som den skal.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
  • Hei!   Bor i Oslo og er nybegynner på slidegitar. Kjøpte ein billig gitar for formålet, med mål om å bli såpass god at eg oppgraderer gitaren etter hvert.  Har stemt den i åpen E. Har prøvd å lære meg litt selv, og kommet eit lite stykke på vei. Men om eg skal lære ordentlig og komme meg videre, så tror eg det hadde vært ein fordel og fått litt kvalifisert hjelp. Er det noen som kan slide i åpen E, eller som kjenner noen, og som kan lære bort? Og evt pris.   Takker Asgeir
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.