Web Analytics
Jump to content

Marshall vs 100 orange crunch


Lpee
 Share

Recommended Posts

Er dette en helt vanlig valvestate 100 med orangsj vinyl, eller er det noe annet spessiellt ved denne forsterkeren? Hva er den evt verdt? (lurer på å selge, gå over til rør)

post-6159-1250466222_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Sikkert verdt rundt 2k.

ok, takk! tenkte kanskje den var verdt litt mer, har ikke sett så mange av disse orangsje marshallene. det er vell sikkert akkurat samme innmat som i en vanlig vs100.

Link to comment
Share on other sites

ok, takk! tenkte kanskje den var verdt litt mer, har ikke sett så mange av disse orangsje marshallene. det er vell sikkert akkurat samme innmat som i en vanlig vs100.

Jeg kan ikke lov enoe. Bare tippet det. Prøv å google litt. Kan hjelpe deg litt etter middagen :)

Link to comment
Share on other sites

Det at ampen har en annen farge på tolexen vil nok dessverre ikke bety at den er verdt særlig mer enn en tilsvarende med svart, hvis du ikke da tilfeldigvis støter borti en som er villig til å gi mye for å få en orange valvestate. Noe jeg ikke tror er veldig sannsynlig.

Link to comment
Share on other sites

Er det oransje vinyl? På bildet ser det litt ut som om den er malt...

Ja er orangsj vinyl, står også orange crunch på ei firkanta plate, nede i venstre hjørne, forran høytaleren. Litt dårlig bilde.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Ingen grunn til å kjøpte HB. Kjøp heller originalen til bedre pris! (for de som tror at HB er bedre enn originalene) https://www.strawyellow.shop/collections/guitar?fbclid=IwAR1GUiTSgd0JOzFmL7DCy1-LgFsAAkGPmm5Cc7V1yJQR8F6xu4tjnuR7wqA  
  • Jeg har to. Du trenger ikke å sjekke kvaliteten. De er ca. akkurat der hvor andre billigproduksjon fra østen ligger. Kjøper du de litt dyrere variantene så øker kvaliteten ganske mye, men det finnes også tilsvarende kvalitet med andre logoer.  
  • Kan være en del bestiller seg en HB for å sjekke kvaliteten bare, men kanskje glemmer at alle instrumenter trenger et ordentlig setup før de virkelig blir spillbare…, og det er ikke så fristende å legge 1500,- på bordet for en ny nut og setup på en gitar en ikke får mer enn 2000+ for…
  • lada er jo ganske kult, da. men har dere lagt merke til hovr mange harley benton det blir solgt på finn for tiden? mye, i forhold til sannsynlig markedsandel, vil jeg si. hva skjedde? VAR de ikkke "nesten identisk kvalitet som fender, gibson" likevel? tvilsomt at jeg vil bytte ut min strat mot en HB, vil  jeg påstå. mange som går på slike sosiale media, bullshit hypes. men når det kommer til stykke, er det en grunn til at de er priset så lavt. men hey, mye tilgjengelige instrumenter betyr lavere pris, så flere begynner å spille (eller ihvertfall har råd til å begynne) gitar. win-win. testet en thomann (hora) oktavmndolin en gang. den var søppel. men noen påstår at slike ting ikke bare er brukbare, men tilogmed god kvalitet. folk er lettlurte.
  • Husker Gitarnorge for +- 10 år siden. Akkurat samme greia. Da hadde nesten alle en Epiphone som var minst like bra eller bedre enn en Gibson Custom Shop.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.