Web Analytics
Jump to content

Bygge om elektrisk til akustisk? Halvakustisk?


Palle
 Share

Recommended Posts

Yo. Børsta støv av min gamle Ibanez Gio i dag. Ganske bedrøvelig stand,men når jeg fikk olja og justert den så er det en bra øvingsgitar. Elektronikken er allerede ødelagt så jeg tok utti mikkene,og det så faktisk dritkult ut! Så da tenkte jeg at jeg kunne like så godt ta av svartlakken for å få 100% trelook. Videre så slo det meg at jeg kunne grave ut noe av treet på kroppen for å få litt mer lyd. Funker dette i praksis? Gioen er relativt brei,så jeg vil jo ihvertfall tenke meg at det blir noe mer lyd. Og er det noen som har noen tips for hvordan jeg kan fjerne lakken uten å fjerne for mye tre? Og til slutt så tenkte jeg å skjære ut et JEM-håndtak. Detta blir bloharry.

Link to comment
Share on other sites

Noen akustisk gitar blir dette aldri. Det kreves helt andre grep for å få noe lyd ut fra den uten pickups, som for eksempel en ny kropp. Den "ødelagte elektronikken" hadde trolig vært mulig å fikse, hvordan det ligger an nå, er ikke godt å si. Det avhenger av hvordan du har klipt av ledninger.

Link to comment
Share on other sites

Går også an å sette ei piezo-bro på den.

Det blir fortsatt ingen akustisk gitar, men den lager iallefall lyd selv om du ikke har normale pickups på den.

Edited by Stig
Link to comment
Share on other sites

Ja,jeg kunne sikkert lett fiksa elektronikken,men det er ikke vits. Skal bare bruke den som øvingsgitar når jeg ikke er på rommet hvor gogitaren er. Pluss at gitaren så faktisk smashing ut med ledningene hengende ut,og at den midterste singelcoilen var av og til i veien. Nei,regna ikke med at det ble noe akustisk lyd,men vil det blie noe forskjell i det hele tatt? Hva er piezo-bro?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.