Web Analytics
Jump to content

norwaypf - (14.08.2009)


norwaypf

Recommended Posts

Bilder av mine 2 Fender Stratocastere

De 4 første bildene er av en 2007 Fender Vintage Hot Rod `57 Stratocaster (USA) - Candy Apple Red m/EMG-DG20

Rd1.jpg

Rd2.jpg

Rd3.jpg

Rd4.jpg

De neste 4 bildene er av en 2008 Fender Custom Shop David Gilmour Signature Stratocaster (USA) - Relic

black1.jpg

black2.jpg

black3.jpg

black4.jpg

Og de 2 siste bildene er begge samme.

begge1.jpg

Begge.jpg

Link to comment
Share on other sites

Denne røde har det originale plekterbrettet som var på gitaren.

Eneste jeg har gjort er å bytte ut de originale pickupene med EMG pickupene.

Den gitaren bruker jeg ikke, ble kun bygd som kopi av David Gilmour sin.

Og siden han bruker samme hvitt 1-ply plekterbrett, så må jeg også ha det :)

Edited by norwaypf
Link to comment
Share on other sites

Oi dæven, en Gilmourstrat! De er ikke billige heller! gratulerer så mye:) Har veldig veldig lyst på en selv. Er du medlem på gilmour gear forumet eller?

Takk for det :)

Veldig god gitar, så får du muligheten engang. Ikke tenk på det, bare kjøp ;)

Ja har blitt medlem der, men ikke noe særlig mer, hehe

Edited by norwaypf
Link to comment
Share on other sites

Hva syns du om relicjobben? troverdig?

Ja veldig troverdig. Sitter ofte å tenker åssen det er mulig å lage det.

Et bilde klare ikke å vise hvor god jobb de faktisk har gjort på den.

Hadde jeg ikke vist bedre så hadde jeg trodd denne gitaren var 30 år gammel.

Gilmour har selv 5 stk av denne relic modelen, og han sier han har problemer med å se hvilken som er den originale og hvilken som er denne CS modelen.

Gilmour har spilt endel på denne CS gitaren på ulike konserter og sanger live den siste tiden. Og er veldig godt fornøyd med den.

Når det er sagt måtte det 2 promo gitarer fram og tilbake noen runder mellom Gilmour og Fender CS før Gilmour godkjente de til å bli produsert.

Han sier forøvrig at Neck pickupen på denne CS modelen er bedre enn hans som sitter på den originale, så han skal bytte om til den samme.

Edited by norwaypf
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
  • Noen som har prøvd på det? Hva gjorde du og hvordan funka det?
  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.