Web Analytics
Jump to content

Sansamp PSA 1.1


Recommended Posts

Er det noe jeg har hatt for mye av er det gitarforsterkere. Om jeg skulle sette meg ned å ramse opp alle hadde lista blitt ganske lang (ok - det finnes nok mange her inne som overgår meg, men det er en annen sak). Jeg har hatt transistor, rør og digitalforsterkere, combo, rack og stack. Men når jeg tok med Sansampen på øving etter ferien i går så fikk jeg ståpels. Uten noe tweaking, allerede på et av presetene var LYDEN der. Jeg testa flere lyder - clean til mega high gain, og allt mellom. Denne har hele spektret og alt låt GRISEBRA ut!!! Jeg skrudde ned på volumet på gitaren og ampen reagerte akkurat slik de skal. Og i tillegg er dette den perfekte kombinasjonen av allsidig og enkel å bruke. Ingen skjulte presets - alt er tilgjengelig i front med vanlige skruknotter som på en trad amp, samtidig som den har 128 presets tilgjengelig og midi-kontrolerbar. Desuten er den 100% analog - ikke noen digital simulering her. Jeg syntes faktisk at Digitech GSP1101 jeg hadde veldig bra, men Sansampen knuser den (og det aller meste av andre ting jeg har hørt). Hele annlegget mitt fikk en bunn og en tilstedeværelse i lydbildet som jeg ikke har opplevd før. Desuten var det veldig lite støy, selv med masse gain.

psa1_1_image.jpg

Ok - en liten del av forklaringen kan kanskje være at dette samtidig var første øving med min nye Majones Regius Pro, med et Bare Knuckle Miracle Man sett. Resultatet gjør i alle fall at jeg er mer fornøyd med utstyret mitt en jeg kan huske å ha vært før.

Og til info bruker jeg et Marshall Valvastate 8008 2x80w transistor sluttrinn. Jeg foretok seriøs A/B testing av dette mot et Marshall 2x100w rørsluttrinn - og jeg synes helt ærlig at Valvestaten låt mye bedre.

Jeg har også ett 4x12 kabinett fra Behringer.... Har hatt planer om å skifte ut dette til noe mer seriøst. Men med den lyden jeg har nå så skal jeg i alle fall seriøst A/B teste for å se om det kan bli særlig bedre.

Link to comment
Share on other sites

Sansampen er veldig fin, jeg liker den bedre til bass enn gitar dog.

Grunnen til at Valvestate sluttrinnet låt bedre var nok at Marshall rørsluttrinnet må åpnes

opp skikkelig(les ubrukelig høyt) for å være på sitt beste :)

Link to comment
Share on other sites

Sansampen er veldig fin, jeg liker den bedre til bass enn gitar dog.

Grunnen til at Valvestate sluttrinnet låt bedre var nok at Marshall rørsluttrinnet må åpnes

opp skikkelig(les ubrukelig høyt) for å være på sitt beste :)

Vi spiller alt for høyt på øving. Begge ampene var skrudd rundt 7-8.

Link to comment
Share on other sites

Vi spiller alt for høyt på øving. Begge ampene var skrudd rundt 7-8.

Det må jeg si :lol:

Da er du kanskje tilogmed forbi sweetspotten til rørsluttrinnet haha!

Ligger en brukt PSA 1.1 på musikkweb nå hvis noen er på jakt etter en.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vi er et ny oppstartet band, vi spiller litt forskjellig, alt ifra Pink Floyd til CC Cowboys, vi har planer etterhvert å spille konserter osv. Tillegg lage egne låter. 
  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.