Web Analytics
Jump to content

Sansamp PSA 1.1


rocktrond
 Share

Recommended Posts

Er det noe jeg har hatt for mye av er det gitarforsterkere. Om jeg skulle sette meg ned å ramse opp alle hadde lista blitt ganske lang (ok - det finnes nok mange her inne som overgår meg, men det er en annen sak). Jeg har hatt transistor, rør og digitalforsterkere, combo, rack og stack. Men når jeg tok med Sansampen på øving etter ferien i går så fikk jeg ståpels. Uten noe tweaking, allerede på et av presetene var LYDEN der. Jeg testa flere lyder - clean til mega high gain, og allt mellom. Denne har hele spektret og alt låt GRISEBRA ut!!! Jeg skrudde ned på volumet på gitaren og ampen reagerte akkurat slik de skal. Og i tillegg er dette den perfekte kombinasjonen av allsidig og enkel å bruke. Ingen skjulte presets - alt er tilgjengelig i front med vanlige skruknotter som på en trad amp, samtidig som den har 128 presets tilgjengelig og midi-kontrolerbar. Desuten er den 100% analog - ikke noen digital simulering her. Jeg syntes faktisk at Digitech GSP1101 jeg hadde veldig bra, men Sansampen knuser den (og det aller meste av andre ting jeg har hørt). Hele annlegget mitt fikk en bunn og en tilstedeværelse i lydbildet som jeg ikke har opplevd før. Desuten var det veldig lite støy, selv med masse gain.

psa1_1_image.jpg

Ok - en liten del av forklaringen kan kanskje være at dette samtidig var første øving med min nye Majones Regius Pro, med et Bare Knuckle Miracle Man sett. Resultatet gjør i alle fall at jeg er mer fornøyd med utstyret mitt en jeg kan huske å ha vært før.

Og til info bruker jeg et Marshall Valvastate 8008 2x80w transistor sluttrinn. Jeg foretok seriøs A/B testing av dette mot et Marshall 2x100w rørsluttrinn - og jeg synes helt ærlig at Valvestaten låt mye bedre.

Jeg har også ett 4x12 kabinett fra Behringer.... Har hatt planer om å skifte ut dette til noe mer seriøst. Men med den lyden jeg har nå så skal jeg i alle fall seriøst A/B teste for å se om det kan bli særlig bedre.

Link to comment
Share on other sites

Grattis, när får vi höra något inspelat? :)

Bandet skal i studio nå, men noe ferdig blir det vel ikke på noen måneder enda :)

Link to comment
Share on other sites

Sansampen er veldig fin, jeg liker den bedre til bass enn gitar dog.

Grunnen til at Valvestate sluttrinnet låt bedre var nok at Marshall rørsluttrinnet må åpnes

opp skikkelig(les ubrukelig høyt) for å være på sitt beste :)

Link to comment
Share on other sites

Kan kjøpes hvor? Er ute etter et rack-oppsett...

Jeg fant min brukt på Finn.no. Ellers er det vel tre45 som har import i Norge, men om dem har den inne eller tar de inn nå etter at de har blitt en del av 4sound vet jeg ikke.

Link to comment
Share on other sites

Sansampen er veldig fin, jeg liker den bedre til bass enn gitar dog.

Grunnen til at Valvestate sluttrinnet låt bedre var nok at Marshall rørsluttrinnet må åpnes

opp skikkelig(les ubrukelig høyt) for å være på sitt beste :)

Vi spiller alt for høyt på øving. Begge ampene var skrudd rundt 7-8.

Link to comment
Share on other sites

Vi spiller alt for høyt på øving. Begge ampene var skrudd rundt 7-8.

Det må jeg si :lol:

Da er du kanskje tilogmed forbi sweetspotten til rørsluttrinnet haha!

Ligger en brukt PSA 1.1 på musikkweb nå hvis noen er på jakt etter en.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Ingen grunn til å kjøpte HB. Kjøp heller originalen til bedre pris! (for de som tror at HB er bedre enn originalene) https://www.strawyellow.shop/collections/guitar?fbclid=IwAR1GUiTSgd0JOzFmL7DCy1-LgFsAAkGPmm5Cc7V1yJQR8F6xu4tjnuR7wqA  
  • Jeg har to. Du trenger ikke å sjekke kvaliteten. De er ca. akkurat der hvor andre billigproduksjon fra østen ligger. Kjøper du de litt dyrere variantene så øker kvaliteten ganske mye, men det finnes også tilsvarende kvalitet med andre logoer.  
  • Kan være en del bestiller seg en HB for å sjekke kvaliteten bare, men kanskje glemmer at alle instrumenter trenger et ordentlig setup før de virkelig blir spillbare…, og det er ikke så fristende å legge 1500,- på bordet for en ny nut og setup på en gitar en ikke får mer enn 2000+ for…
  • lada er jo ganske kult, da. men har dere lagt merke til hovr mange harley benton det blir solgt på finn for tiden? mye, i forhold til sannsynlig markedsandel, vil jeg si. hva skjedde? VAR de ikkke "nesten identisk kvalitet som fender, gibson" likevel? tvilsomt at jeg vil bytte ut min strat mot en HB, vil  jeg påstå. mange som går på slike sosiale media, bullshit hypes. men når det kommer til stykke, er det en grunn til at de er priset så lavt. men hey, mye tilgjengelige instrumenter betyr lavere pris, så flere begynner å spille (eller ihvertfall har råd til å begynne) gitar. win-win. testet en thomann (hora) oktavmndolin en gang. den var søppel. men noen påstår at slike ting ikke bare er brukbare, men tilogmed god kvalitet. folk er lettlurte.
  • Husker Gitarnorge for +- 10 år siden. Akkurat samme greia. Da hadde nesten alle en Epiphone som var minst like bra eller bedre enn en Gibson Custom Shop.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.