Web Analytics
Jump to content

Boffen [12.07.09)


Boffen

Recommended Posts

En stund siden sist jeg la ut bilder her. Siden den gang er det byttet hus og det er kommet en ny gitar. Bildene er ikke særlig å skryte av, men det viser det vesentlige.

Nyeste Anskaffelse: LTD EC-1000:

_DSC1706.jpg

Squier Stratocaster MiJ og Kramer Pacer Custom II, sistnevnet er til salgs:

Kramerogstrat001.jpg

Alle gitarene:

_DSC1707.jpg

_DSC1708.jpg

Pod XT og computermaskindata (Det er et tastatur der da jeg egentlig har en ekstern skjerm ved siden av):

_DSC1705.jpg

Link to comment
Share on other sites

Tja, det er en Pacer Custom II med en vanlig Pacer-hals. Kroppen bærer preg av å ha vært gjennom en rimelig dårlig paintjob, og halsen har en ganske stor flekk på hver side av halsen, helt øverst, hvor lakken har gått vekk eller noe, og treverket er rimelig slitt. Ellers sitter det en SD Custom 5 i bridge, og to stock SD-er i hals og mid. Original Floyd. Tenker meg mellom 1500-2000 for den. Topp kvalitet på delene, så er jo en ganske god kandidat for noen som ønsker å fikse litt på en gitar selv.

Link to comment
Share on other sites

Floyden fungerer som ny, og jeg har ikke byttet strenger på mer enn et halvt år, og den er fortsatt stemt(Strengene er jo ikke akkuratt noe særlige lenger, da : P). Den fungerer helt som om den skulle vært ny, den ser bare ikke ny ut. Ja, jeg bor på østlandet.

Edited by Boffen
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Noen som har prøvd på det? Hva gjorde du og hvordan funka det?
  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.