Web Analytics
Jump to content

Orange ad30tc combo


thombek

Recommended Posts

Takker for svaret. Har sett litt på en Marshall tsl 60 topp også. Noen som kan si noe om denna også eller? Skal ha meg min første ordentlige amp, så jeg vil ikke forhaste meg.

Hvilke lydpreferanser har du?

Jeg hadde valgt Orange'n 10 av 10 ganger foran tsl.

Link to comment
Share on other sites

Hvilke lydpreferanser har du?

Jeg hadde valgt Orange'n 10 av 10 ganger foran tsl.

Digga lyden i Orange forsterkeren. Er akkurat den lyden jeg er ute etter også, men jeg bare dobbeltsjekker litt før jeg kjøper.

Link to comment
Share on other sites

Eg synest denne Orange-ampen her let veldig bra, men hadde nok bytta ut høgtalarane. Det er mange her som liker Vintage 30, men eg synest det blir alt for markert mellomtone, spesielt med britiske ampar. Trur kanskje greenbacks hadde vore kult med AD30. Marshall TSL har eg aldri klart å få noe sjef lyd ut av, blir berre grums i bassfrekvensane og spiss og ekkel topp. Både DSL- og TSL-serien til Marshall er noe skikkeleg møkk etter mi meining, men det kan jo for all del vere at du liker dei og får bra lyd ut av ein slik.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Noen som har prøvd på det? Hva gjorde du og hvordan funka det?
  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.