Web Analytics
Jump to content

patcheJack uten kabel


Loztboy
 Share

Recommended Posts

Jeg bruker George L kabler på de fleste pedalene, men jeg er nøden på plass så jeg må koble et par pedaler på denne måten.

"Mellomleddet" på denne jackjack'en er mindre enn en George L kabel :)

Link to comment
Share on other sites

man må jo passe på at pedalene sitter godt fast, eventuelt støpe de fast med sement :)

Jeg skal ha denne mellom en micro pog og en little big muff, de er ganske store og stabile.

Link to comment
Share on other sites

Jeg er ganske sikker på at du kan få kjøpt sånne på www.gitarhuset.no

Kan ikke finne den der, har søkt gjennom de fleste kategoriene manuelt. Får nok vente til de får in noen flere på musikkbørsen i Oslo.

Link to comment
Share on other sites

www.sound1.no har! Hvis du går inn på rekvisita ---> plugger/overganger og nederst på listen på side 1 finner du en til 55,-! Den heter SLX audio CC304, og jeg bruker den mellom to like store MXR-pedaler. Distortion III og GT-OD. Praktisk sak som sparer plass!

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
Det var en slik jeg mente:

post-4569-1245149702_thumb.jpg

De hadde 1stk på musikkbørsen i Oslo 15kr :)

jeg bruker etpar sånne. men noen av mine har en stor fordel kontra den du viser her, pluggene er nemlig "forskjøvet" ltt i forhold til hverandre, slik at man kan sette sammen bokser med forskjellig høyde. og det gir også bedre fleksibilitet. ulempen er at dersom boksene er av samme merke, blir de også forskjøvet..

kjøpte sist på den lokale 4sound-butikken.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
  • Hei!   Bor i Oslo og er nybegynner på slidegitar. Kjøpte ein billig gitar for formålet, med mål om å bli såpass god at eg oppgraderer gitaren etter hvert.  Har stemt den i åpen E. Har prøvd å lære meg litt selv, og kommet eit lite stykke på vei. Men om eg skal lære ordentlig og komme meg videre, så tror eg det hadde vært ein fordel og fått litt kvalifisert hjelp. Er det noen som kan slide i åpen E, eller som kjenner noen, og som kan lære bort? Og evt pris.   Takker Asgeir
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.