Web Analytics
Jump to content

EMG-ZW - Zakk Wylde


Twizt
 Share

Recommended Posts

Nei, egentlig ikke. Mine personlige favoritter er enten Tom Anderson eller Fender. Seymore Duncan lager også et par feite HB'er. Anyway, EMG-81, som jeg mener å huske sitter på det settet, er en metal-pickup. noen sverger også på at en EMG-85 i neck pos eier, men dem om det, meg om noe annet, vi er forskjellige. Anyway, det brukes utelukkende av heavy-metal folk, plus Steve Lukather. Så hvis du vil ha en metal-gitar, kjøper du sette t, vil du ha en mer allsidig gitar, kjøper du et TomAnderson eller Suhr sett, som har HB'er med plenty utgangsvolum, og noen SC's som lyder fint i tilegg. Det er min idealkombo, men vi er forskjellige. Image-messig funker de perfakt med gitaren din, jeg kjenner ikke pickuupkonfigurasjonen på den, men hvis det er to store pickupper på den, skal den passe i hullene og.

Link to comment
Share on other sites

Jeg hadde dette settet på en Faded Les Paul en gang..

Personlig så syns jeg 85 i hals-posisjon ble litt for grumsete.. Litt mye bass og litt lite av annet..

81 i stol-posisjon er bare digg.. Men jeg ville heller kjøpt et sett med 81 til stol og 60 til hals.

Og ja, de vil passe finfint i gitaren din.

Link to comment
Share on other sites

Hva er egenskapene til emg60 da?

EMG-60 er beregnet for bedre clean-lyder (Er f.eks den James Hetfield bruker i hals-posisjon).

Den er ganske varm med litt mindre output enn 81/85 pick-up'ene.

http://www.home.no/olsale/EMG60clean.mp3 <-- her er et lite klipp en amerikansk kamerat av meg laget fordi jeg lurte på det samme som deg, den er spilt inn med en EMG-60 i hals-posisjon og gitaren er en Ken Lawrence Explorer (Ja, slik som James Hetfield har.. Koster $6500)

Link to comment
Share on other sites

Skulle ike være det. Eller, Fant ut i dag at Guitar Workshop har kobla den ene SC'en min fasevendt i forhold til hvordan den burde væer...

Men om det ikke følger med, har de nok koblingsskjemaer liggende på sidene.

Link to comment
Share on other sites

Hva er egenskapene til emg60 da?

EMG-60 er beregnet for bedre clean-lyder (Er f.eks den James Hetfield bruker i hals-posisjon).

Den er ganske varm med litt mindre output enn 81/85 pick-up'ene.

Joda, clean er bra den, men EMG-60 har oxo en sinnsyk vreng!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er dette en dyr eller billig gitar? Hvor mye er du villig til å betale for reparasjonen? Er den dyr, eller du er villig til å kaste en del penger på det, er jo proff- svaret riktig. Hvis det hadde vært min, og det ikke er en kostbar gitar, hadde jeg forsøkt dette: 1. Belast gitarhalsen  litt, ved for eksempel å stemme gitaren en tone eller to opp. Ta det sakte, og sjekk om sprekken åpner seg. 2. Forbered deg, og ha alt du trenger klart.. Hvis det ikke åpner seg en tynn sprekk, så er det bare kosmetisk. Åpner det seg en tynn sprekk, så legger du superlim i sprekken. Han en flaske trykkluft klar, blås så på sprekken med den, og fyll på med mer superlim. Så belaster du så fort du klarer (derfor "ha alt klart") halsen den andre veien, slik. 3. Slakk strengene, og sett på for eksempel en lastestropp med passende montering i begge ender, (omtrent passe lengde har du selvsagt gjort klart) og stram opp den andre veien. Bittelitt, du skal ikke "stramme til det knaker", bare slik at limfugen får et mildt press. Det vil trolig fikse en sprekk, hvis det er en der. Er dette en pre-war Martin, er vel rådene om proff å foretrekke.
  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.