Web Analytics
Jump to content

Gitarboeker


Sortulv
 Share

Recommended Posts

Hei, det er godt mulig det har vaert en traad som ligner paa denne foer, men jeg har ikke kunnet finne noe, saa jeg slaar til: ^_^

Jeg har altsaa spilt i ca. 3 aar naa, og egentlig ikke oevd saa mye, mest jammet riff og laater jeg liker, og hatt det moro innimellom med gitaren, men naa ser jeg mye mer serioest paa dette enn foer.

Jeg innser at droemmen min hele tiden vel har vaert aa bli veldig bra paa gitaren, spesielt naar det gjelder leadgitar

- men om jeg skal rekke aa bli dette foer jeg er langt oppe i 20-aarene (jeg har nettopp blitt 16), maa det MYE oeving til.

Men jeg trenger litt veiledning, og jeg maa vite HVA jeg egentlig skal sette inn kreftene og oeve paa.

Jeg skal vel forsoeke aa finne en gitarlaerer, men jeg vil ogsaa proeve aa finne en del gitarboeker som dekker de riktige feltene og kan hjelpe meg litt paa vei.

Jeg har skaffet Troy Stetinas "Speed Mechanics For Lead Guitar", og den boka ser veldig bra ut, men jeg trenger nok noe mer enn den. Noe som ogsaa er mer "basic" naar det gjelder leadgitar. "Speed Mechanics..." er foerst og fremst nettopp fartsoevelser, og dekker ikke akkurat alle noedvendige felter.

Hva jeg trenger, er et par veldig bra boeker om

* TEORI (jeg er 100% nybegynner naar det gjelder skalaer og bruk av skalaer i leadgitar, det eneste jeg har oevd paa her, det er teknikk)

* TEKNIKK (noe som er litt mer "standard" enn "Speed Mechanics For Lead Guitar", og opp til mer avanserte greier). Min hovedsjanger er heavy metal, men det er bra aa kunne ta inn andre elementer i soloene sine ogsaa.

* IMPROVISERING.

* Avanserte rytmegitar teknikker.

Jeg blir glad for forslag, raad og boktitler :)

Link to comment
Share on other sites

Jeg må selvfølgelig anbefale mine eksepsjonelt gode videoer som ligger ute på www.snutter.no. Søk på Smule gitar, så finner du nok alle. Ta de i rekkefølge, kan dukke opp noe fornuftig av og til.

Edit: Har nettopp sett gjennom Lær med serien. Om du ikke blir utlært av de fire snuttene... Nei, da aner ikke jeg råd!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Sånn ble dette så langt:
  • Og laget cavity-cover av valnøtt til baksiden. Dette skal selvfølgelig pusses til flukt med kroppen
  • Nå er halslomme, humbucker- og kontroll-hulrom frest. Halslommen går helt mot neck humbucker. Dette fordi jeg skal få vinkel korrekt når jeg skal bore fra neck humbucker til kontroll-hulrom. Jeg boret direkte fra HB til kontroll for begge HBs slik at man slipper å ta ut bridge-buckern for å ta ut neck-bucker etc. 
  • David, størrelse betyr ingenting,......🙄 😁,
  • Jeg vil bruke dette gripbrettet hvis jeg får det til, så kan jeg spare det som jeg bestilte til et fremtidig prosjekt istedenfor. Etter binding er ferdig så skal jeg borre ut og lime inlays, også de små  på siden... artig når jeg klarer å la være med fuckups. Har tidligere brukt mye tid på å rette opp og korrigere for diverse feil  ,så langt alt vel på denne. Venter på deler fra gitarist.no, og etpar kjøp på finn. Edit: har veldig stor nytte av disse firkantede aluminiumsrørene, de er helt rette, har skarpe hjørner, veier lite . Jeg  bruker de til planering av treverk, til å frese beine kanter langs, og nå til å lime bindingen, jeg lot gripbrettet ligge litt innafor kanten sånn at bindingen blir liggende flush med underkanten av gripbrettet. Satt på en stripe maskeringstape for å ikke lime gripbrettet fast i aluminiumet. De klypene er også hendige til diverse ting. Liming f eks, istedenfor tvinger. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.