Web Analytics
Jump to content

3C5!EdCRAPeI

Medlem
 • Posts

  922
 • Joined

 • Last visited

About 3C5!EdCRAPeI

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Mann

3C5!EdCRAPeI's Achievements

Psychofunkadelic

Psychofunkadelic (6/6)

2

Reputation

 1. Høres bra ut! Viss du vil legge den ut der, er det flott! Takk for det
 2. Jeg har ikke inntrykk av at forumet er dominert av metalfolk, men jeg prøver likevel! Jeg er en 22 år gammel student som er på jakt etter noen å spille med. Selv spiller jeg gitar, og kan håndtere tangenter til en viss grad. Jeg skriver og produserer musikk, link til soundcloud ligger i signaturen min. Er mellom annet interessert i shoegaze/dreampop, rufsete indierock, litt mindre rufsete indierock/powerpop, og post 2000 radiohead-aktig eksperimentell musikk. Ta kontakt på PM om du er interessert!
 3. Takk for at dere hørte, og takk for tilbakemeldinger!
 4. Har laget noen sanger. Jeg vil kalle det alternativ rock. Har fått hjelp til trommene, ellers har jeg gjort alt selv. Kult om noen er interesserte i å høre! SoundCloud Er forresten på jakt etter band, så om noen i Bergensområdet tilfeldigvis er interessert, er det bare å ta kontakt!
 5. http://www.bluecataudio.com/Products/Product_FreqAnalyst/
 6. Kjøpte en "forundringspakke" fra ham. Handelen ble gjennomført på eksemplarisk vis!
 7. Mastered for iTunes har jo nettopp blitt lansert, som et steg på vei mot bedre lydkvalitet på nedlastinger. Dersom det blir en suksess kan man jo anta at resten av markedet følger på.
 8. Mener det skjedde automatisk med meg (også mac). Lurer på om du må velge å installere plugin-funksjon når du installerer, kan du ha klikket bort det alternativet? Jeg bruker GR som AU-plugin, ikke VST. Den ligger under "all plugins", men du ser kanskje i VST-underkategorien?
 9. Kan anbefale nye Of Montreal-plata.
 10. I mine øyne er hverdagsrasisme nettop humor basert på hudfarge, hvorvidt det er rasistisk ment eller ei, er irrelevant. Ved å dra en sånn spøk legitimiserer man slik humor for barn, og andre som ikke forstår at det er spøk. Denne vitsen passer godt på heimertfest på bygdehuset, der ingen noen sinne har opplevd folk av annen etnisitet som enkeltmennesker. Edit: Om han hadde angret dersom det ikke hadde vært reaksjoner er egentlig det eneste interessante.
 11. Dersom du kun har tenkt å ta opp bass/gitar er det totalt latterlig å bruke 30k imo. Da holder det jo med et lite lydkort med gode mic-preamper, et par gode mikrofoner, en pc, høyttalere og et headset. Du har jo allerede nesten alt du trenger. Jeg skulle tro du kan få bra lyd med den setupen din viss du lærer deg å bruke det ordentlig(Har ingen peiling på lydkortet ditt, forresten). Skal du ta opp trommer, og evt. et helt band samtidig, derimot, må du nok oppgradere litt. Edit: må presisere at jeg er langt fra noen ekspert, men hadde selv planer om en enorm setup. Jeg endte opp med å kjøpe et enkelt lydkort (Steinberg CI2), et midi-keyboard, et par behringer-mikrofoner og et ok headset. Jeg bruker det på en mbp, gjennom et vanlig stereoanlegg, og fortsatt er det jeg selv som begrenser setupen. Det eneste jeg savner er en stor skjerm.
 12. Plater: Janelle Monae, Animal Collective, Of Montreal, Rick Ross, Best Coast, Lana Del Rey, Jay-z/Kanye(?), MGMT, Phoenix Konserter Bon Iver, Stone Roses , Justice, Metallica
 13. Den lista var jo utrolig åttitalstung. De fleste av platene er relativt ukjente for meg, så det kan godt være at det er gode greier. Jeg ser ikke bort fra at Melody AM hadde klatret til toppen på min liste.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.