Web Analytics
Jump to content

Ny Amp


EirikDL
 Share

Recommended Posts

Er det noen som har tips til ny amp for meg, jeg spiller mest heavy metall og metall, men det kan hende jeg roter meg borti noe annet så det jeg trenger er en alsidig og pedal venlig amp.

Jeg har ikke tenkt å gå noe særlig over 4k fordi jeg ikke noe særlig penger nå for tiden, fra før av har jeg en Micro Cube, nå spiller jeg bare hjemme men det kan hende det snart blir borte å så jeg trenger en med litt lyd i ^_^

Link to comment
Share on other sites

Kan vel anbefale en Peavey Valveking. Jeg har 112 versjonen og er veldig fornøyd, man kan får brukebare metal toner og rimelig bra cleans. Man kan også få crunch og blues toner hvis man skrur ned volumet på gitaren og tar ned gain en god del.

Link to comment
Share on other sites

Mitt beste tips er vel å lete skikkelig og kjøpe brukt, gjerne med rør... Jeg for min del ville sett etter 1x12 eller 2x12-comboer med noen år på nakken, f.ex. Laney, Marshall, Carvin, Peavey, kanskje Music Man hvis du finner (liker pedaler VELDIG godt). For 4K skal det gå an å finne noe bra.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Bruker du en sånn fret bibb tang på enden av båndet for å klippe av tangen eller har du egen patent? Det ser så bra ut dette, flott treverk🙂
  • ok. lykke til videre med prosjektet.
  • Tusen takk! Gripbrettet er slipt til 9,5 " radius... eller det var ihvertfall meningen.  Bruker en sånn slipekloss med radius, har bare 9.5 . Merker at det alltid blir slipt mest på midten, og slig at det blir buet, og prøver å rette dette ved å slipe mer på endene.  Hadde vært mye bedre med en lang klosse. ser vel flatt ut på bildet bare. Binding er surnet bjørk, som jeg også brukte på den forrige halsen. Har hørt om stabilisert tre, men aldri prøvd det nei. 
  • flott arbeid. gripebrettet ser nesten helt flatt ut for meg. er det bare bildene, eller er det flatt? helt enig. lønn er nydelig som binding. tipper bjørk også hadde vært flott. så forresten på en knivside her om dagen at det finnes noe som heter "stabilisert tre". skal visstnok være treverk som er mettet med en slags epoxysubstans. vet dere om slikt blir brukt på fingerbrett?
  • Deilig når det nærmer seg med slipingen. Tidskonsum.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.