Web Analytics
Jump to content

Hei alle sammen


Voodoochild
 Share

Recommended Posts

Har da endelig fått ut finger'n og fått lagd meg en bruker her på gitarnorge. Er forøvrig kjent som Tremolo på diskusjon.no, men det navnet var selvfølgelig tatt her på gitarnorge av en gjøk med 0 innlegg.

Tenkte det var greit å presentere seg her først.

Har da spilt gitar nå i ett par år. Er stort sett selvlært på el-gitar. Har også begynt å lære meg å spille munnspill. Går i 1. klasse på musikklinja på Foss hvor jeg stortrives. Får piano- og sangundervisning der itillegg til gitartimer med klassisk gitar. Musikk er da også stort sett det jeg fyller fritida med. Interessen stammer fra fattern som har spilt gitar i mange år og er med i styret i østkanten blues-klubb.

Spiller variert musikk, men går vel mest i blues, 70-talls rock og metal.

Hvilke band jeg hører på og hvem som er favoritt gitaristen/e min/e gidder jeg ikke liste opp iogmed at lista ville blitt usannsynlig lang og at jeg alltid ville ha følt at noen manglet.

Det viktigste av utstyret mitt ser dere i signatur (har noen pedaler i tillegg).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Brum brum. Neida, skaff deg et hygrometer (hundrelapp eller to), så følger du med utover vinteren. Ingen grunn til å fukte lufta så lenge du har inneklima innafor "normalen". Men absolutt lurt å ha forholdsregler: Jeg har en heltre granlokk Ayers stålstrenger som ikke greide seg gjennom den tørreste og kaldeste vinteren i trøndelag på lenge (10-12 år siden?) uten betydelige sprekker i lokket. Den hang på veggen i stua, og jeg hadde ikke begrep om luftfuktighet da. Den låter og spiller nydelig, så det er foreløpig kun kosmetisk, men så kosta den bare omkring 5000,-, så ikke noe stort tap. Ellers, hvorere du borhena? Innland/kyst/fjell? Har litt å si.
  • Takker!  Hvor mye legger dere i luftfuktighet og slikt for kassegitarer? Fikk med en pakke d'addario humipak, men tenkte det er lurest å vente til vinteren med å poppe den? Gitaren kommer til å ligge i kassen når den ikke er i bruk. Er første heltre kassegitar jeg eier, so bear with me
  • Takk, ingen ``blemmer`` så langt. Kroppen er av et treslag kalt silkwood, lett i vekt og lett å arbeide med, fresen  kutter som i smør. Kjøpte det av Roy Bang i RB Guitars . Teak i halsen derimot, chipper lett og her må man være forsiktig, forrige gang slo det ut en feit flis på hjørnet av headstock, da jeg kom for brått inn mot fresestålet. trodde det var kjørt der ,men den lot seg fint lime på plass, og umulig å se nå. Men jeg synes det passer bra i hals. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.