Web Analytics
Jump to content

Voodoochild

Medlem
 • Posts

  212
 • Joined

 • Last visited

About Voodoochild

 • Birthday 08/04/1992

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  Oslo

Voodoochild's Achievements

Gitarrocker

Gitarrocker (5/6)

0

Reputation

 1. Hvor er den andre tråden blitt av a? Den med elektrisk...
 2. Fikk en fuel tank jr i delbytte når jeg solgte en gitar for noen måneder sia. Fyren glemte kablene og sa han kunne ettersende dem, jeg tenkte no biggie, sikkert enkelt å årne på clas ohlson eller no, men jeg veit faktisk ikke nøyaktig hvilke(n) type kabel jeg skal ha. Så sitter her med en strømforsyning uten kabler og pedaler som stadig går tomme for batteri. Noen butikker som selger f.eks. en lignende pakke med kabler som det som i utgangspunktet følger med, eventuelt andre som selger enkeltvis?
 3. Han liker vel egentlig ingenting annet enn seg sjæl den fyren der. Morsomt hvordan han kaller The Cure sin versjon av Purple Haze for blasfemi (selv om det riktignok ikke var noen høydare) når han selv står for noe av det mest smakløse som er gjort hva Hendrix-covere angår. Blir for dumt for meg når en sånn nisjetulling kritiserer musikk som kommer til å stå i historiebøkene, mens han selv kun vil bli huska av soveromsgitarister hvis største mål her i livet var å kunne spille harmonsik mollskala i 16-deler i 300 bpm.
 4. Cort Strat, svart med hvitt plekterbrett. Bedre enn mye annet jeg har prøvd av billiggitarer. Bruker den en god del, stemt i H og fått seg en facelift: Lyst til å oppgradere den med litt nye deler også.
 5. Edit: Da er samlingen (hvis det kan kalles det nå lenger) blitt amputert med salg av Les Paul og Carvin. Blir nok dessverre en stund til neste gitarinnkjøp også, men jeg stortrives jo uansett med strattene mine.
 6. Enig med Gluke, de jeg har prøvd har vært veldig gode. En av veldig få signatur-gitarer jeg kunne tenkt meg selv. Ikke er det masse signatur-dildal på dem så man virker som total fanboy heller.
 7. Norge har fått sin egen nigger-guy http://www.youtube.com/watch?v=HDwvfVRt0Mo
 8. Jo, det er det. Skal legge inn annonse her også.
 9. Edit: Endra litt i førstepost.
 10. Den du linka til er jo i hvert fall en original Les Paul fra 54 og ikke et nybygg med en latterlig prislapp fordi dem selv har valgt å bygge så få av den.
 11. Nop, omvendinger er når man ikke har grunntonen i bass - vanligvis erstatta med tersen eller kvinten Edit: Noe som forsovet gjelder akkordene som er avbildet over her (Em med G i bass) men det er ikke svaret på GlobalRiders spørsmål, han spør om voicinger som flere her har svart.
 12. Hva med å bevege seg litt utafor metal? Bare et par eksempler på det havet av god klassisk musikk som finnes der ute, hvertfall når du er ute etter rolig instrumental musikk.
 13. En ting som har funka bra for meg er å ta utgangspunkt i ett eller to intervaller som man prøver å gjennomsyre komposisjonen med og legge annen teori til side. Da kommer man fort ut av det vanlige mønsteret i tillegg til at det blir en logisk sammenheng i det man lager. Siden du ønsker å lage metal bør du jo da velge et annet intervall enn kvinten som er overrepresentert i metalmusikk, eventuelt kombinere den med et annet intervall som er mindre vanlig, f.eks. stor sekst. Du skal selvfølgelig ikke nekte deg selv å ta i bruk andre intervaller, men ha et fokus på å bruke intervallet du har valgt deg i både melodi, bass og oppbygning av harmonier. Du kan jo også bestemme deg for en oppbygning på låta før du setter i gang f.eks. ABA og bruke et bestemt intervall i A-delen og et annet i B-delen. En annen ting er å lage musikken på et annet instrument. Jeg får et veldig annerledes sound når jeg spiller piano enn når jeg spiller gitar ettersom at jeg har spilt mye mer gitar og derfor har flere mønstre og bevegelser liggende i underbevisstheten når det gjelder gitaren. I tillegg er det to ganske forskjellige instrumenter i og med at man må "tenke på nytt" hver gang man skifter toneart på piano, mens på gitaren er det bare å flytte de samme mønstrene opp og ned derfor gjør jeg oftere "feil" på pianoet. Det er gjerne disse små "feilene" som fører til at det blir interessant. Lager jeg musikk i et dataprogram er jeg også veldig glad i å skrive i en spesiell stil, men å bytte ut instrumenteringa fullstendig slik at lydbildet blir noe helt annet. F.eks. skrive i en klassisk stil og bruke elektroniske instrumenter og lyder eller lage metal, men bytte ut gitarene med blåsere og el-bassen med kontrabass.
 14. Æsj, nesten bare pop og rock fra 80-tallet. Lista får hvertfall ikke min anerkjennelse.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.