Web Analytics
Jump to content

Ruff!


FoxyFix
 Share

Recommended Posts

Hei sann!

Ville bare informere at et norskprodusert slagverk er på vei!

Det kalles Ruff og er laget i Akryl. (Gjennomsiktige trommer! FETT! :mrgreen: )

Disse skal være MYE bedre en de andre gjennomsiktige trommene på markedet! Det er pga. større erfaring av material og en helt ny patent på lugsene!

Bilde (Bildet er av en prototype)

PS: Når de kommer fåes de i mange forskjellige farger, og muligens valgfri hardware!

Link to comment
Share on other sites

Disse skal være MYE bedre en de andre gjennomsiktige trommene på markedet! Det er pga. større erfaring av material og en helt ny patent på lugsene!

Tviler på at de blir bedre enn ludwig pga lenger erfaring, Ludwigsen har jo laget gjennomsiktige trommer i en årrekke. Fett med akryl/pleksitrommer!

Link to comment
Share on other sites

Er ikke sikker på hvem som er best, men pga. Ludwigs erfaringer skal visst ikke de være best!

Visste du at Ludwig faktisk stjal patenten på gjennomsiktige trommer fra en privat fyr?

De som står bak Ruff skal visst ha lengre erfaring på selve matrialene, selv om de ikke har bygget trommer før.

Pga. den nye patenten på lugsene, materialet er sterkere og godt norskt håndarbeid skal disse trommene bli av bedre kvalitet enn ludwig sine.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er dette en dyr eller billig gitar? Hvor mye er du villig til å betale for reparasjonen? Er den dyr, eller du er villig til å kaste en del penger på det, er jo proff- svaret riktig. Hvis det hadde vært min, og det ikke er en kostbar gitar, hadde jeg forsøkt dette: 1. Belast gitarhalsen  litt, ved for eksempel å stemme gitaren en tone eller to opp. Ta det sakte, og sjekk om sprekken åpner seg. 2. Forbered deg, og ha alt du trenger klart.. Hvis det ikke åpner seg en tynn sprekk, så er det bare kosmetisk. Åpner det seg en tynn sprekk, så legger du superlim i sprekken. Han en flaske trykkluft klar, blås så på sprekken med den, og fyll på med mer superlim. Så belaster du så fort du klarer (derfor "ha alt klart") halsen den andre veien, slik. 3. Slakk strengene, og sett på for eksempel en lastestropp med passende montering i begge ender, (omtrent passe lengde har du selvsagt gjort klart) og stram opp den andre veien. Bittelitt, du skal ikke "stramme til det knaker", bare slik at limfugen får et mildt press. Det vil trolig fikse en sprekk, hvis det er en der. Er dette en pre-war Martin, er vel rådene om proff å foretrekke.
  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.