Web Analytics
Jump to content

Priest Feast i Dublin


metalpete
 Share

Recommended Posts

Denne turneen kom ikke til Norge og jeg hadde lyst til å se den så da ble det å dra til utlandet. Sjekket noen priser og Dublin ble faktisk billigere enn både Sverige og Danmark. Det er egntlig ikke noe særlig dyrere enn å dra til Oslo også hvis man regner inn hotell osv. For 2 personer kom det på: Fly, 800,-, Hotell: 1200,-( 2 netter, 3 stjerners i sentrum, helt ok) og konsertbiletter: 650,-. Dessuten er det moro å komme på konsert litt andre steder enn i Oslo.

The o2 arena i Dublin er et kjempelokale på størrelse med spektrum, og lyden er milevis bedre i der enn jeg noensinne har hørt i tidligere nevnte lokale i Oslo.

Testament overasket stort. De har alltid vært et bra liveband, men aldri så bra som nå. Skolnick er tilbake og er helt sinnsyk. Alt satt spikra og Chuck Billy er en utrolig bra frontmann. Set: Over the wall, The formation of damnation, The afterlife, DNR, 3 days of darkness, The legazy, disiples of the watch ( kan ha glemt noe).

Megadeth. Siden jeg kansje er litt for mye Marty Friedman fan så har jeg stort sett fordømt hver eneste gitarist etter ham, inkl. Broderick på forrrige turneen, som har prøvd seg i bandet. Denne gangen gjorde jeg det ikke. Nå satt alt som spikra og jeg har faktisk aldri hørt bandet bedre. Broderick nailer nå marty soloene perfekt. Ellers var det en litt kjedelig setlist: Sleepwalker, Washington is next, Symphony of destruction, Skin O my teeth, Tornado of souls, Take no prisoners, Hangar 18, Holywars, In my darkest hour og Peace sells.

Judas Priest: Har rett og slett blitt for gamle. Halford synger bra, men du ser at hele opptredenen er påvirka av at de virker slitne ( og dette var første konserten på turneen.) Grei underholdning, men ikke som før. Ellers spilte de mye gammelt og kun Prophesy fra nye skiva. Jeg liker best Ram it down, Painkiller og Jugulator og herfra spilte de kun Painkiller.

Samlet review: Absolutt verdt turen, generelt var det en av de beste konsertene jeg har vært på. Det holder med en dag i Dublin som kansje er den kjedligste byen jeg har vært i.

Link to comment
Share on other sites

Høres ut som en knall konsert/knalle konserter, men dette?

Det holder med en dag i Dublin som kansje er den kjedligste byen jeg har vært i.

Guinness storehouse og en pub per annenhver meter med livemusikk. Kjedelig er vel ikke rette ordet? :)

Link to comment
Share on other sites

Høres ut som en knall konsert/knalle konserter, men dette?

Guinness storehouse og en pub per annenhver meter med livemusikk. Kjedelig er vel ikke rette ordet? :)

Kansje moro for noen........De som liker publiv og øl. Jeg liker ikke noen av delene, særlig når jeg ikke kan ta en røyk der. Jeg liker arkitektur og historie, og i så måte er Dublin det kjedligste stedet på jord nest etter Oslo.

Link to comment
Share on other sites

Jeg liker best Ram it down, Painkiller og Jugulator og herfra spilte de kun Painkiller.

De spiller ikke materiale fra skivene med Ripper på vokal, så noe fra Jugulator er uaktuelt. På forrige turné spilte de "I'm a Rocker", som var en positiv overraskelse for meg. Jeg vet ikke om noen andre kremlåter fra den platen som dagens Halford hadde taklet. "Blood Red Skies" er fantastisk, og har aldri blitt spilt live, men den blir for krevende rent vokalmessig.

Link to comment
Share on other sites

De spiller ikke materiale fra skivene med Ripper på vokal, så noe fra Jugulator er uaktuelt. På forrige turné spilte de "I'm a Rocker", som var en positiv overraskelse for meg. Jeg vet ikke om noen andre kremlåter fra den platen som dagens Halford hadde taklet. "Blood Red Skies" er fantastisk, og har aldri blitt spilt live, men den blir for krevende rent vokalmessig.

Tja synd for Priest da at de ikke vil spille materiale fra den beste skiva si, he he. Jeg er vel en av de veldig få som liker Ripper bedre enn Halford.

Ellers var Testament og Megadeth på samme kvelden en utrolig tøff kombinasjon. Du vet konserten var bra når du føler deg fyllesyk dagen etter uten å ha drukket noen ting.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.