Web Analytics
Jump to content

Mitt hjemmestudio - nye bilder 26.april


Recommended Posts

Tenkte jeg skulle legge ut et par bilder av studioet mitt slik det blir nå som jeg har flyttet. Ikke helt ferdig ennå, bl.a mangler en skjerm (kjører to stk) og stativer til høytalerene. Dessuten skal jeg bytte skrivebord og jeg har ikke fått med meg kontorstolen ennå.

Snart legger jeg ut bilder av rommet ved sidena v, hvor jeg skal spille inn tingene, hvis noen er av interesse å se :)

-sett fra siden-

studio01.jpg

-overblikk

studio02.jpg

-mikseren og outboards-

studio03.jpg

-yamaha-

studio04.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ingen har påtått at det er noe abnormalt. Men det ser "mindre" ut enn det er. Motif'en betalte jeg 10 000 for ny.. :) Har egentlig mest lyst på Motif ES serien da. Skal legge ut noen bilder så snart jeg har fått på plass alt, så ser det fetere ut :)

Link to comment
Share on other sites

Spenstig. Jeg får ikke brukt mitt lydkort idag, p.g.a 1.stk videoredigeringskort, 1.skt. ide controller og 1.stk. trådløst nettverkskort. Og på min fujutsi siemens er det bare 3 (!) pci slotter. Utrolig irriterende. Vurderer å kjøpe meg guitarport så jeg i det minste kan ta opp gitar. Er det mulig å få bra lyd med den, og er den fin å samkjøre med cubase?

Link to comment
Share on other sites

Jepp..

får få tak i et kamera .

Kjenner en som jeg tror har ett.. høre , skal dere få bilder av rommet mitt :P hehe .. har lax studio :D hehe.. hvis jeg skulle skrivi en nettside til det hadde det vært som :

"nilsefix studios er et miljø som kan skifte stemninger som gjenspeiler musikken din. Mørkt og intenst eller lyst og fint med utsikt til havet." hahahahahaha!! ...

hehe .. Neida..

Nilsefix

Link to comment
Share on other sites

Sånn...nå er det flere bilder her. Nå har jeg fått inn riktig skrivebord og fått gitarene på veggen og litt annet. Dessuten har jeg lagt ut et bilde av mikker og gitarpedaler

Men fortsatt mangler den andre skjermen, samt noe å henge bak skjermene. Og den digge store kontor/studiostolen min som fortsatt står i Østfold. Og så skal jeg pøse på med litt flere outboards i sommer tenker jeg. En preamp eller to og litt mer snacks :)

Og JA..jeg HAR harry stol. Men det er ikke min feil. IKEA hadde lagt den på feil plass...dvs. under "sort stol". Men det oppdaet jeg ikke før i sted da jeg pakket den ut

:)

-mikker og pedaler-

studio05.jpg

-vinkel 1-

studio06.jpg

-vinkel 2-

studio07.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
  • Hei, Jeg har ett Line 6 Relay G50 system men har klart å miste senderen. Line 6 TBP12 Noen som har en de vil kvitte seg med?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.