Web Analytics
Jump to content

Daisy chain ?


gitarrr
 Share

Recommended Posts

En daisychain er en strømsplitter, dvs. en kabel som har en DC-jack inn på den ene siden, også har den gjerne flere uttak for pedaler. Det er veldig kjekt å bruke hvis du har et lite pedalbrett, men blir pedalbrettet større er faren for jordingssløyfer en del større, og du vil begynne å slite med støy.

41D3NSWKXGL._SL500_AA280_.jpg

Link to comment
Share on other sites

Har du bare to pedaler kan batteri være det enkleste, men hvilke pedaler har du?

Noen boss-pedaler kan fordele strøm til andre pedaler, for eks TU-2.

Jeg har en Marshall Jackhammer fuzz/gain og så har jeg en Jim Dunlop Crybaby. Kansje batteri er det enkleste men det blir jo dyrere etter tid.

Link to comment
Share on other sites

Viktig å huske og dra ut kabler visst du kjører på batteri for å ikkje bruke opp batteriet.. :) Da holder det lenge.. Eller du trenger forresten bare å dra ut jack'en som går i input for å ikkje bruke batteri.

ja det vet jeg. brukte batteri før jeg kjøpte adapter :)

men når jeg spiller konserter er det en liten sjangs for at batteriet går tom, vist jeg ikke skifter rett før da.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er dette en dyr eller billig gitar? Hvor mye er du villig til å betale for reparasjonen? Er den dyr, eller du er villig til å kaste en del penger på det, er jo proff- svaret riktig. Hvis det hadde vært min, og det ikke er en kostbar gitar, hadde jeg forsøkt dette: 1. Belast gitarhalsen  litt, ved for eksempel å stemme gitaren en tone eller to opp. Ta det sakte, og sjekk om sprekken åpner seg. 2. Forbered deg, og ha alt du trenger klart.. Hvis det ikke åpner seg en tynn sprekk, så er det bare kosmetisk. Åpner det seg en tynn sprekk, så legger du superlim i sprekken. Han en flaske trykkluft klar, blås så på sprekken med den, og fyll på med mer superlim. Så belaster du så fort du klarer (derfor "ha alt klart") halsen den andre veien, slik. 3. Slakk strengene, og sett på for eksempel en lastestropp med passende montering i begge ender, (omtrent passe lengde har du selvsagt gjort klart) og stram opp den andre veien. Bittelitt, du skal ikke "stramme til det knaker", bare slik at limfugen får et mildt press. Det vil trolig fikse en sprekk, hvis det er en der. Er dette en pre-war Martin, er vel rådene om proff å foretrekke.
  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.