Web Analytics
Jump to content

Plekter-ulyd med Dimarzio Super-3


ToreFagerheim
 Share

Recommended Posts

Har merka sia eg fekk RG560'en min at eg på bridge-puppen får ein ekstremt høgfrekved og skjærande plekterslag-lyd. Min teori er at pickupen av ei eller anna grunn framhever denne frekvensen særs mykje. Høyrer det ikkje på neck eller middle, og såklart ikkje akustisk. Høyrer lyden spesielt godt på den lyse E'en, men den er der til ein viss grad på B'en og G'en i tillegg. Har prøvd mange forskjellige plekter, og høyrer uanset ikkje lyden på dei andre gitarane mine.

Har original-pickupen til 560'en liggjande, men har lite lyst til å fikla med å skifta dersom det eigentleg er noko så enkelt som eit sitronsett med strenger det er snakk om. Nokon som har opplevd liknande?

Link to comment
Share on other sites

Har hørt tilfeller hvor slikt kan skyldes kombinasjonen av tremolo-bro og visse strenge-typer. Såg en demo-video av det på youtube en gang, men husker ikke hvilke strenger det gjaldt. Nå vet jeg ikke om gitaren din har tremolo-bro heller da... :blush:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Hodeløs i dag. Utrolig komfortabel og spillevennlig øks, spesielt når man står oppreist i flere timer på øving.  
  • Har du bilder, så hjelper det oss veldig. 
  • Hei Jeg skal selge en JEM fra 2003 som jeg har hatt noen år, men jeg har ikke peiling på gitar og det er så mange modeller at andre gitarer på Finn er lite hjelp i. Eneste jeg har er prisen jeg kjøpte den for i 2014. Den har original kasse og to små hakk i finish. Hvordan kan jeg finne en pris å sette på Finn?
  • En TBX-kontroll gjør vel forresten ikke så mye mer enn gradvis å bypasse seg sjøl over 5, hvilket resulterer i en kraftigere resonanstopp i lav diskant. Mye det samme kan oppnås billigere ved å bytte til et 1 Mohm potensiometer. 
  • Hvis du vil ha flere lyder enn du noen gang kommer til å bruke: http://www.deaf-eddie.net/ Jeg har hatt det moro med Chromacaster-koblingen hans. Fordelen med denne er at gitaren fungerer som en helt vanlig Stratocaster i ytterposisjonen. To av koblingene, N + B i serie og N + B i parallell er faktisk også ytterst brukbare, låter  mellomposisjon på henholdsvis humbuckere og Telecaster. Trepickups-koblingene med én ute av fase er også morsomme, men kanskje mer til hjemmeøving enn live.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.