Web Analytics
Jump to content

Fender Princeton 65 DSP


Thomas
 Share

Recommended Posts

Noen som har erfaringer med denne forsterkeren, eller noen lignende? Koster ca. 4500 i Norge, planen min var å kjøpe den for ca. 2700kr, så nei, den kan ikke sammenlignes med alskens mesa/boogie håndbygde forsterkere levert av din favoritt gitarhelt på døra, men håper den duger greit for prisen. Noen erfaringer/synspunkter? Nei, jeg er ikke interessert i en Marshall amp med en haug av overdrive osv., jeg innser at Marshallforsterkere (og andre med tilsvarende lyd) absolutt har et bruksområde, men det er ikke mitt. Jeg skal ha fender forsterker, eller en annen med tilsvarende lyd (og forslag til disse er selvfølgelig velkomne).

Trykk her for Fenders side om forsterkern, med spesifikasjoner osv.

2267400030_md.jpg

Link to comment
Share on other sites

Nei, er nok dårlig med rør der i gården, kan ikke forvente allverden for 2700.. Om du har noen gode røralternativer til tilsvarende pris må du gjerne komme med de, men jeg har min tvil til hvor mange som dukker opp (det er selvfølgelig mulig å få tak i en rørforsterker til den prisen, men da kjøper jeg heller en transistor - med mindre det er noe oppriktig galt med prisnivået på en forsterker som gjør at den blir alt for billig).

Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...

Ikke kjøp transistoramper, du vil angre på det senere, noe jeg gjør, for nå har jeg ikke råd til ny poweramp, selv om jeg selger den jeg har nå.

Du finner vel brukt fender rør i circa samme prisklasse ville jeg tro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Sånn ble dette så langt:
  • Og laget cavity-cover av valnøtt til baksiden. Dette skal selvfølgelig pusses til flukt med kroppen
  • Nå er halslomme, humbucker- og kontroll-hulrom frest. Halslommen går helt mot neck humbucker. Dette fordi jeg skal få vinkel korrekt når jeg skal bore fra neck humbucker til kontroll-hulrom. Jeg boret direkte fra HB til kontroll for begge HBs slik at man slipper å ta ut bridge-buckern for å ta ut neck-bucker etc. 
  • David, størrelse betyr ingenting,......🙄 😁,
  • Jeg vil bruke dette gripbrettet hvis jeg får det til, så kan jeg spare det som jeg bestilte til et fremtidig prosjekt istedenfor. Etter binding er ferdig så skal jeg borre ut og lime inlays, også de små  på siden... artig når jeg klarer å la være med fuckups. Har tidligere brukt mye tid på å rette opp og korrigere for diverse feil  ,så langt alt vel på denne. Venter på deler fra gitarist.no, og etpar kjøp på finn. Edit: har veldig stor nytte av disse firkantede aluminiumsrørene, de er helt rette, har skarpe hjørner, veier lite . Jeg  bruker de til planering av treverk, til å frese beine kanter langs, og nå til å lime bindingen, jeg lot gripbrettet ligge litt innafor kanten sånn at bindingen blir liggende flush med underkanten av gripbrettet. Satt på en stripe maskeringstape for å ikke lime gripbrettet fast i aluminiumet. De klypene er også hendige til diverse ting. Liming f eks, istedenfor tvinger. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.