Web Analytics
Jump to content

I`m back and I`m bad! (Lært meg teen town nå!)


tisi1

Recommended Posts

Nå er livet helt fantastisk!!! Vae hos legen idag, og han så på armen min, som ble operert 8 mars, og han sa at det har grodd så fint at jeg kan så smått begynne å spille igjen, men jeg må være forsiktig, or jeg må ikke overbelaste noe eller sånn. Har kjøpt nye strenger for anledningen og er nå klar til å ta fatt på Teen Town, som forøvrig gåri 178 hvis jeg ikke tar helt feil, så jeg skal lære meg den i et litt lavere tempo, slik at ingenting fælt skjer med armen igjen. Har også lagd en oppvarmingsplan slik at jeg ikke strekker noen sener og sånn.

Helt fantastisk å være tilbake. Skikkelig DIGG!!!

Link to comment
Share on other sites

Skal ta det så med ro som jeg klarer, er bare så utrolig ivrig etter å komme igang igjen. Begynte på Teen Town, og jeg måtte ganske raskt stoppe, for jeg ble så utrolig frot sliten, mistet en del muskelmasse fordi jeg ikke har brukt armen noen ting i det hele tatt, men skal kanskje gå til fusioterapå, slik at jeg får trent den fortere opp. Kan ikke vente med å stå på scenen igjen og rocke!!!

Link to comment
Share on other sites

Ja, sittet i fire timer og spilt nå på teen town, men ble nødt til å gi meg, er rett og slett ikke i god nok form. Men iveren er stor, så jeg skal lære meg den før påska er over, og da skal den være i det originale tempoet!!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.