Web Analytics
Jump to content

Metalpete


metalpete
 Share

Recommended Posts

Fikk lyst å presentere meg igjen jeg og, forrige gang jeg prøvde meg havna tråden i hall of fame ( shame??), he he, så får håpe det går litt bedre denne gangen.

Jeg er født i 78 og jobber som salgssjef innenfor næringslivsforsikringer. Er gift, ingen barn, da jeg har alt for mange dyr. 2 bikjer, et kattekrek og fem gullfisker. Har gått musikklinja på vidregående. Etter det begynnte jeg på konservatoriet, men siden jeg ikke er særlig glad i jazz og stor i kjeften så ble det et kort opphold der. Fant også ut at jeg er alt for glad i penger til å kunne satse på å leve av musikken. Så da ble jeg siviløkonom i stedet. Har også tatt et år med jus og et med historie.

Siden faren min var manager/ impressario for en del band på 80 tallet ( mest danseband osv. men også monroes, teigen osv.) så vokste jeg opp med musikk og begynnte å hamre trommer da jeg var fem, men gikk over til gitar da jeg var ni. Fra jeg var liten har jeg alltid likt metal, og begynnte med band som Europe, Priest og Van halen. Egentlig ganske rart siden foreldrene mine ikke liker hard musikk, men sånn ble det. Siden har jeg vært et metalhue, har prøvd å spille og like andre sjangere, men jeg må ha trøkk i bånn. Så noen allsidig gitarist er jeg ikke.

Spilte i diverse band i tenårene før jeg starta Soulscarred med noen kamerater på vidregående, dette er thrash og de holder faktisk på enda ( uten meg) og kan sjekkes ut her: www.soulscarred.com . Etter dette ble jeg med i Bugs B Gone som ga ut et par plater og gjorde noen fete gigs med bla. Sepultura, Machine Head og Entombed på slutten av 90 tallet og begynnelsen av 2000 tallet før vi la opp. Ble så med i Genetic, et altfor brutalt dødmetal band, som jeg slutta å spille med i 07, kan sjekkes ut her: genetic . I fjor starta jeg Promethic og nå spiller jeg akkurat den musikken jeg alltid har hatt lyst til med et band.

Når det gjelder utstyr så har jeg en forkjærlighet for Ibanez 7 strengere og Fender strat'er. Jeg bare skjønner ikke at ikke folk kan innse at seks-strengs gitarer har en streng for lite og krever at fender lager en ordentlig 7 strenger. Ellers så liker jeg lyden i røramper, men hater å bære rundt på de, og er veldig fornøyd med Framusen jeg har. Utstyrsmessig så er jeg ganske fornøyd om dagen egentlig, det eneste jeg sikler på er en Dean rc 7.

Banda som har inspirert og inspirerer meg mest er Megadeth, Testament, Slayer, Into Eternity, DT, Nevermore, Machine Head, Stuck Mojo og eldre soilwork og in flames. Egentlig så hører jeg på alt som har litt trøkk og fart i bånn og har bra kvalitet. I det siste har jeg også hørt mye på et band som heter MEW som egentlig ikke har noe med metal å gjøre men som spiller på "riktig" måte.

Jeg er også en av de som mener at en god gitarist ikke bør være verdens teknisk beste så lenge du skriver fete låter, riff og soloer og klarer å spille dem. Men jeg har også enorm respekt for gode shreddere, men jeg tar det for hva det er og ikke noe mer.

Det var det tror jeg.

( Jeg kan også være en kverrulant jævel) :lol:

Link to comment
Share on other sites

Han med mye hår, eller han som ikke hadde noen ting?

Mitt band var foresten det elendige oppvarmingsbandet deres :lol:

Heldigvis har vi blitt litt bedre ^_^

He he, håret datt av for noen år siden, så jeg er nok han uten hår. Det var dere ja, jeg snakka vel så vidt med dere. Stå på, og fiks gjerne en Promethic gig for oss i Sandnes:-)

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
Fikk plata i posten i går, men uten signaturer :(

Jaja - om dere blir SVÆRE noen gang får du love at dere kommer til Kr.sund og signerer slik at jeg kan selge førsteplata deres for en million kroner ;)

Jeg vet, trommissen vår som er shipping sjef, shippa jo 5 minutter etter at du bestillte, så den beskjeden fikk han aldri. Men jeg lover på tro og ære at hvis vi en gang kommer noen vei her i verden så skal vi signe alt du ber om. ;-)

Beklager den der.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.