Web Analytics
Jump to content

In flames


Kentucky
 Share

Recommended Posts

Syns "Whoracle" var ganske bra' date=' men har ikke hørt så mye av det nye..

men hvis jeg har forstått det riktig, så har også In Flames bevegd seg mer over i nu-metal segmentet...trist..[/quote']

Jepp det har du helt rett i... og min personlige mening er at nådagens N*Flames ikke er verdt tiden det tar å lytte igjennom sangene deres, det gamle er dog rimelig bra...men skal jeg høre på Göteborg Metal hører jeg mye heller på Dark Tranquility...

Link to comment
Share on other sites

Ok, jeg begynner å bli lei av folk som begynner å kalle IN-flames nu metal. Hva forbinder dere med nu-metal? Greit at in flames stemmer ned gitarene, men rapping, dj turntables finner du ikke.

Nei, In flames er ikke noe nu-metal. Det er gøteborg metal så sitt beste ;)

Link to comment
Share on other sites

Er det egentlig noen definisjon på nu-metal? Det er vel kanskje turntables og rapping, men kan man ikke si at ny metall er egentlig hva som helst som har oppstått etter grønsjen som på sett og vis satte nakkeskuddet for hårmetallen og heavyrocken fra tidlig nittitall..?

Har ofte lurt litt på det siden ingen band vil være nu-metall tydligvis. Er det som med se&hør at ingen egentlig tør innrømme at de liker det?

Dersom KoRn er nu-metal så syns jeg iallefall det VAR ganske kult..

Hva er egentlig Slipknot da? De har selv sagt at nu-metal er "dogshit-bands"?

Link to comment
Share on other sites

Slipknot er ikke nu-metal , eller , jo , men det er mest av alt ikke musikk . Det kan ikke kategoriseres.

Creed , Linkin Park , Limp Bizkit osv osv osv osv osv ...

Alle gutta som nå (til min stooore fortvilelse) kalles "gitarhelter". Du finner ut om en kar er numetal gitarist ved å sjekke 1)kan han noe? , om han kan det , er han ikke numetal gitarist..

Numetal er bare kjedelig..

Nilsefix

Link to comment
Share on other sites

Numetal er bare kjedelig..

Nilsefix

For en gangs skyld er vi helt enig, Nilsefix. Jeg kan ikke fordra Nu-Metal, trasig søppel-"musikk". :?

Link to comment
Share on other sites

Jeg har alle platene til In Flames. Alle platene er dritbra spør du meg, men det er sant, som noen av dere sier, at de har blitt litt nu-metal i det siste. Det vil si fra og med Reroute to remain. Alt frem til Reroute vil jeg si er Göteborg metal. Reroute grenser mot nu metal, men har fremdeles litt göteborg stil igjen.

På Reroute er det ikke rapping eller noe sånt (heldig vis), men det er mye mer synth enn tidligere, det er endel synging (i motsetning til skriking/brøling), det er utrolig dårlig gitarlyd og sangene har i det hele tatt en mer nu-metal feeling (vansklig å forklare, bare hør på platene så skjønner dere..)

Jeg har fakisk lest et intervju med Jesper (den ene gitaristen) der han sa at Reroute to remain var en nu-metal plate.

At in flames stemmer ned gitarene har lite med nu-metal og gjøre. Det er noe de har gjort siden begynnelsen, og noe de aller fleste death metal band gjør.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Dagens ble LTD EC1000T. Fikk renset halsen med leomon oil, justert litt og testet et GHS David Gilmour 50-10.5 sett jeg hadde liggende. Veldig crispy og fin lyd.   
  • det behøver ikke å bety at de ikke får solgt mye likevel. hvis du tenker over det; passer ikke den beskrivelsen (idiot) på skremmende mange folk? tipper qanon-bevegelsen har en del slike i sine rekker..... og bassister.... bruktbilselgere......påvirkere.....fanatikere av alle slag....folk som trives i dress.......personen som fant opp begrepet "supermåling" i forbindelse med meningsmålinger.....kommunikasjonskonsulenter......folk som gleder seg til neste the fast and the furious  - film .....prosjektledere for veiprosjekter i bergen.....folk som ikke kjører motorsykkel.... og mange, mange flere. faktisk tar jeg meg selv i å tenke "er JEG en idiot?" en gang i blant. svaret der er riktignok alltid nei, men jeg slutter aldri å spørre likevel. viktig å ta en selvevaluering en gang i blant. regner med de fleste innser at det meste av dette jeg har skrevet bare er tull, designet for å skape litt latter (forhåpentligvis). men det første poenget står likevel: det finnes overraskende mange som går på slike ting som Audun sikter til. en del fabrikanter av ubrukelige produkter skor seg på slike folk. det eneste man kan gjøre i møte med slikt, er å prøve å sørge for at man selv, og folk man bryr seg om, ikke går i fellen. å prøve å skåne en stor gruppe mennesker for slikt, er ikke enkelt. jakten på gode tilbud sørger for det, og er sterkere enn mange tror.
  • HB eller ikke - da jeg vokste opp på 70 og 80-tallet fantes det mye DRITTGITARER. Altså de rimelige. Tror du skal vært sykt uheldig med en hvilket som helst lavprismerke for å komme NED på det nivået mye av skrotet den gang var på.
  • Jeg har et lite verksted og skrur litt i gitarer, hovesakelig egne og for venner og bekjente men tar litt oppdrag utenom også når jeg har tid og anledning. I den forbindelse har jeg skrudd i en håndfull HB`s. Min erfaring er at de billigste er nettopp det, billige gitarer, men kommer man over 200Euro, er det stort sett gullfine nybegynnergitarer som trenger lite hjelp av meg (i motseting til de billigste hvor QC virker ganske fraværende). Hadde ikke nølt med å anbefale en av disse Suhr-aktige til en nybegynner om man trakter mot mer moderne stuk enn Epi og Sq. Når det er sagt, er man femten og har råd til drømmegitaren, skal man kjøpe drømmegitaren og drite i folk som mener HB er best i hele verden, for det er de ikke   
  • Jeg mener at det ikke er snakk om enten eller, men både og her, selv om jeg kjenner meg igjen. Confirmation bias spiller nok en vesentlig rolle. Og alder. Jeg er jo en nokså moden herremann som vokste opp med status-standarden Fender eller Gibson. Så hadde man temmelig mediokre varianter av dette - supplert med andre merkelige variasjoner fra merker som Vantage, Orpheo, Cimar (Ibanez), Hondo etc. Jeg kan huske at Wing-serien fra Washburn var regnet som annenrangs gitarer på den tiden (i min krets), mens jeg i dag ville ha gitt gode penger for en Eagle eller Falcon. (Yamaha SG-serien, Ibanez Artist-serien popper også opp som kvalitetsalternativer i dag) Jeg _tror_ at kvaliteten på det vi i min tid kalte billig-ræl er betydelig bedre nå til dags. Og det er jo hyggelig at man kan prissette velfungerende instrumenter i antall sixpacks:-)
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.