Web Analytics
Jump to content

Noen som er god til å "funke"?


Rune11
 Share

Recommended Posts

Er det noen som kan hjelpe meg med ett stk bass spor på en gammel låt jeg skal remikse.

Spilte inn den orginale bassen sjæl den gang(95)men som dere hører så er ikke bass lyden noe å skryte av.

og siden jeg ikke lenger har noe bass så....... :blush:

Låten heter showtime.

http://www.soundclick.com/bands/pagemusic.cfm?bandID=650729

Showtime:http://www.soundclick.com/util/getplayer.m3u?id=4887702&q=hi

Link to comment
Share on other sites

Tøff låt, kan sikkert stille opp.

tøfft!

jeg bruker selv cakewalk ved opptak holder det at du får bpm eller vil du ha en loop å øve til?

tror bpm var 94 eller noe slikt.

Jeg blir antageligvis å spille alt inn på nytt selv da dette er over 12 år gammelt. men skal ha samme arrangement.(kansje vi skal lage til en plass med bass solo?)

Link to comment
Share on other sites

Det er flere her på forumet som er både flinkere og mer erfarne enn meg, du får selv vurdere om du vil bruke f.eks clay eller peri.

Men hvis du vil, kan jeg sikkert fikse det i løpet av neste uke. Bruker MM Stingray -> m-audio lydkort -> Mac med nyeste Logic Pro... (trenger ikke loop btw.)

(edit: bassolo hadde vært dritfett!)

Edited by AXL
Link to comment
Share on other sites

send en pm til clay.. han er vell forumets beste bassist såvidt meg bekjent.

selv om han er forumets beste kan jo mange andre (sikkert AXL også) klare jobben like bra..

Helt sant!!

Alle som er interessert får prøve.... skal uansett legger ut låten med flere versjoner(forskjelligen bassister) i forumet innspellinger.(så blir det opp til dere om hvilken versjon jeg skal gå for)

Det er ikke alltid den beste bassist som finner den beste grooven.

Link to comment
Share on other sites

takk for tillit og pm, men jeg er busy med tre skiver de nærmeste to månedene som jeg må øve inn og spille inn+ øvinger med band + skole +unge og samboer, så tid er en faktor. det er flere kompatible bassister her som sikkert kan gjøre jobben vel så bra som meg :)

Edited by clay
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.