Web Analytics
Jump to content

Fuzz!


mojohead
 Share

Recommended Posts

Jeg er på utkikk etter en FUZZ-pedal og det er rett og slett altfor mye å velge mellom!

Har prøvet Big Muff'en til Electro Harmonix, som jeg syntes er grisetøff bortsett fra at den ikke akkurat er så innmari "levende".

Er også litt interessert i Voodoolab's Super Fuzz og T-rex' Mudhoney.

Noen som har prøvd disse?

Andre tips, kanskje?

Veit at boutique-fans vil nevne produsenter som Fulltone/Z.Vex/Keeley osv, men jeg syntes det rett og slett er litt råflott å bruke 3000/4000 kr på en sånn effekt når man får pedaler til 1500 med fin lyd og true bypass...

:rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Fulltone '70 er den tøffeste fuzzen jeg noen gang har prøvd, låter utrolig bra. Prøvde den og en Pete Cornish-fuzz til 4000, og synes faktisk Fulltonen var håret bedre, dog Cornishen var litt glattere.

70-talls fuzztoner i fleng, kostet faktisk ikke 3000 heller, mener de skulle ha 1400 for den på Tre'45.

Alright!

Har hørt mye bra om den, så skal sjekke ut. takk for tips :D

Link to comment
Share on other sites

T-Rex pedaler er noe av det beste som fins imo.. Ekstremt bra lyd og kvalitet. Mudhoney er ikke en utpreget fuzzpedal, mer i retning SRV-lyd. Men likevel, tror ikke du blir skuffet av et kjøp ;)

Link to comment
Share on other sites

T-Rex pedaler er noe av det beste som fins imo.. Ekstremt bra lyd og kvalitet. Mudhoney er ikke en utpreget fuzzpedal, mer i retning SRV-lyd. Men likevel, tror ikke du blir skuffet av et kjøp ;)

Enig, jeg har selv t-rex mudhoney pedalen, og de 3 bryterene(volume,gain og tone) + boost bryteren gjør veldig mye. Som sagt, alt fra blues til utrolig fuzz. Jeg ble ikke skuffet over den i det hele tatt.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.