Web Analytics
Jump to content

mojohead

Medlem
 • Posts

  63
 • Joined

 • Last visited

About mojohead

 • Birthday 02/05/1985

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.myspace.com/playmosveis

Profile Information

 • Location
  Lillestrøm
 • Interests
  bordhockey og jim beam

Recent Profile Visitors

2,272 profile views

mojohead's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

0

Reputation

 1. Enig med myù. televators av the mars volta er hindsides nydelig. sigur ros er også fine saker. ALTSÅ; så lenge dere ikke spiller cheesy powerballader så mener jeg det er helt greit. det var en uting som kom med all spandexen, rougen og hårsprayen på åttitallet... uffafysjameg....
 2. Prøvde en replica senest i dag og har nettopp bestilt en! Deiligste delayen jeg har hørt. Til blokksberg med DL4'ens presets og "tape echo" når det låter syntetisk nylonplastikkbarbie i forhold til replicaen. NØYAKTIG den type ekko jeg hørte for meg i huet. haha! Takk for tips!
 3. Paul Kossoff fra FREE blir sjelden nevnt her inne. Omar Rodriguez Lopez fra the mars volta og Adam Jones i Tool syntes jeg også fortjener mer oppmerksomhet. Ingen av dem er noen utpregede shreddere, men soundet og den særegne spillestilen deres, samt egenskapene deres som komponister har betydd/betyr ca 80/90 % av disse bandenes identitet og særpreg. Noe jeg mener er mye viktigere enn å kunne sweeptapplukke toogtredvedeler i 700 bpm. haha!
 4. Keeley all the way. Han gjør utrolig mye kult med standardpedaler. Prøvde nylig en boss bluesdriver med keeley mod. Første gang jeg har hørt en bossvreng låte knallbra. haha!
 5. Skal ha ny delay! Solgte nylig echoparken min for å ordne meg denne line 6 DL4'en med presets og ørtenhundreogtredve snåle simuleringer. Syntes den låter veldig fint, men har i det siste sett mange som bruker og som anbefaler denne T-rex replica delayen. Har derfor blitt litt nyskjerrig, da, vøtt! Noen her inne som har den og som kanskje kan sammenlikne den med DL4'en?
 6. Har sjekket litt rundt etter minisynth til gitaren. Ikke sånn rolandpickup-styr med fotbrett, bærestropp og mannskitknapper i hytt og pine, men en stompbox! Electro harmonix har jo denne microsynthen som jeg syntes låter grisetøft, men problemet er at den er veldig dyr (overkant av 4000) og en litt sånn "one trick pony". video: Line 6 derimot har FM4'en sin, som simulerer gode gamle synther og enveloper og har fått kjempekritikker. Den er også litt rimeligere har presets, flere lyder og sånt... Jeg kvier meg stort sett alltid for det meste av digitaleffekter, men har fått øynene opp for line 6 sitt stæsj nå i det siste. Noen som har prøvet denne Line 6 FM4 eller som veit hvor man finner lydklipp o.l?
 7. Sjøl kjører jeg et ganske beskjedent opplegg nuh; Maxon OD 808 - overdrive Voodoolab superfuzz - fuzz (nettopp bestilt ) Electro harmonix drQ - envelopefilter Fulltone Dejavibe (customshop-versjonen) Line6 echopark - delay Boss RV5 reverb Ernie ball JR. volum Alt dette går inn i en Vox AC 30 fra b.l.a min modifiserte Fender superstrat med suhr v60's og gotoh mekanikk. Skal også kjøpe en minisynth, men ANER ikke hvordan!
 8. Søk ihvertfall for all del ikke LIPA. Kjæresten min kom inn på treårig bachelor i musikk der men har nettopp avbrutt utdanninga si i L'Pool. Selv hadde jeg sjekket opp litt fra før av og droppet å søke pga; Opplegget de har der er fryktelig utvannet, var på besøk nå i November og fikk titte på seminarer, konserter med elevene osv. Nivået var ikke det døyt høyere enn det f.eks var på Trøndertun folkehøgskole da jeg gikk der i fjor og det var sju stk fra kullet mitt på som kom inn på LIPA i fjor, hvorav en takket nei og tre har nettopp sluttet. Fokuset deres er å "forberede unge talenter på artistlivet", så man får grundig gjennomgang i popbransjen, kontrakter, livespilling osv... (Erfaringer man får seg gjennom å spille mye uansett) Fagene de hadde virket som fyll på timeplanen; perkusjon, "personal, professional development" og sånt. Det virket som en forvokst folkehøgskole liksom. De to siste årene består av en hovedoppgave som skal leveres inn på slutten og mye "selvstendig spilling". Altså, poenget for musikkelevene er å starte band, spelle mye og få erfaringer gjennom det. Noe man kunne gjort UTENOM skolen. Man ender opp med en bachelorgrad som ikke er god for noe spesielt annet enn å slå i bordet med på "beat for beat" eller andre kulturprogrammer på NRK. Det er umulig å bygge videre på den bachelorgraden fordi den ikke går overens med norsk plan. Det er heller ikke særlig lønnsomt ettersom det koster ca 130 000 i året for skolepenger og leilighet (ETTER stipendet og UTEN lommepenger!!!) litt av et studielån. haha! Dessuten betaler vi nordmenn ca tre ganger så mye siden vi ikke er medlem av EU. Roomien til dama har engelsk pass og betaler en tredjedel. Det er, med andre ord, like gode/bedre muligheter for musikkutdanning her i Norge, med mye høyere nivå og mye større mulighet for å bygge et godt grunnlag du kan få bruk for seinere. Jeg ville likevel tatt de tre årene glatt om jeg hadde fått dem spandert, fordi Liverpool er en utrolig koselig by med studenter, herlige utesteder/konsertsteder og gode muligheter for spilling, men det er liksom ikke verdt å bruke over 300 000 på lek og moro! PS: det mest positive med skolen er at de har egen skolepub med syv sorter øl.
 9. Har kjøpt et pedaltrain-brett, men er fortsatt litt usikker på hvor jeg skal gjemme denne forbaskede strømforskyninga. Hvor har dere den og hvilke trykkeduppeditter har dere på brettet? Få se bilder av pedalbrettene deres'a! Ikke vær sjenerte
 10. Skulle gjerne hatt: Fender 62 telecaster i natural finish VOX AC 30 Marshall JPM Voodoolab superfuzz Gammel Roland Spaceecho Line 6 DL4 Line 6 FM4
 11. Ville gått for Marshallen... jømmi...
 12. Notert. Skal prøve det. Hvis jeg gjør det kobler jeg ut eq´en og det på forsterkeren da? Sant at modulasjonseff., delay og reverb låter best i loopen. Åpenbaring når jeg fant av dette. Selv kjører jeg: fulltone dejavibe ->boss RV5 ->Line echopark
 13. Alright! Har hørt mye bra om den, så skal sjekke ut. takk for tips
 14. Jeg er på utkikk etter en FUZZ-pedal og det er rett og slett altfor mye å velge mellom! Har prøvet Big Muff'en til Electro Harmonix, som jeg syntes er grisetøff bortsett fra at den ikke akkurat er så innmari "levende". Er også litt interessert i Voodoolab's Super Fuzz og T-rex' Mudhoney. Noen som har prøvd disse? Andre tips, kanskje? Veit at boutique-fans vil nevne produsenter som Fulltone/Z.Vex/Keeley osv, men jeg syntes det rett og slett er litt råflott å bruke 3000/4000 kr på en sånn effekt når man får pedaler til 1500 med fin lyd og true bypass...
 15. Har spurt om dette før, men skal til å kjøpe den største ramma fra pedaltrain (pakke fra godlyd, med adapter og hele sulamitten) Hvordan har dere som allerede har det satt opp deres? Bilder?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.