Web Analytics
Jump to content

Epiphone DR 90, første gitar!


StianQlz
 Share

Recommended Posts

Hva slags musikk skal du spille mest tror du? Pris? Noen spesiell gitarlyd du er ute etter?

Uansett vil jeg anbefale deg å prøve så mye som mulig i nærmeste gitarsjappe og se hva du liker. Brukt er også smart å kjøpe, der får du mye mer for pengene.

Link to comment
Share on other sites

Vil fraråde deg å kjøpe en "nybegynnerpakke". Dette er som oftest veldig dårlige gitarer og like dårlige amper. (Det finnes sikkert unntak) Dårlige instrumenter kan ødelegge spillegleden så mye at du rett og slett slutter å spille, det har jeg sett flere tilfeller av. Se deg heller rundt på bruktmarkedet her og her. Du kan sikkert få noe MYE bedre der til en grei pris. Anbefaler deg å legge 2-3 tusen i det, da kan du finne mye som er veldig mye bedre enn de "Nybegynnerpakkene".

Link to comment
Share on other sites

Jeg ville anbefalt å lagt litt mer penger i og gått for en Epiphone Les Paul 100. Den ligger på rundt 2500 kr der jeg har sjekka. Har ingen personlige erfaringer med denne, men jeg vet at Epiphone produserer mange fine gitarer til en ikke alt for høy pris :) . Hvis det blir for dyrt så tror jeg at jeg ville gått for en Epiphone Les Paul Special. Den duger sikkert helt fint til Jokke og V :D Hvis du går for en elektrisk altså

Hvis du vil kjøpe brukt så kan du jo se på Les Paul standard her f.eks

Link to comment
Share on other sites

Jeg kjøpte en kassegitar til søss til jul, av merket Rickwood husker ikke modellbetegnelsen i farta, ble veldig positivt overasket over den gitaren! Tror ikke du får særlig mye bedre gitar for pengene en den. Kostet 1700 ellernoe?

VELDIG BRA GITAR FOR PENGENE!

Link to comment
Share on other sites

Jeg kjøpte en kassegitar til søss til jul, av merket Rickwood husker ikke modellbetegnelsen i farta, ble veldig positivt overasket over den gitaren! Tror ikke du får særlig mye bedre gitar for pengene en den. Kostet 1700 ellernoe?

VELDIG BRA GITAR FOR PENGENE!

TAKKER :D

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.