Gå til innhold
Deformed

Enclave records

Anbefalte innlegg

Etter første demoen med infensus ble vi spurt av enclave records om å være med på en samle-cd med artister som var på vei ut i verden. "Hvorfor ikke", tenkte vi, og sendte demo og noen hundrelapper til Enclave records i portugal. Vi fikk beskjed om at det var litt forsinkelser og denslags kjedelige saker, men ting gikk fremover. Så gikk det en lang stund uten at vi hørte noe, og tenkte "jaja, ble rippa for noen hundrelapper, life stinks etc.". Slutta egentlig helt å tenke på opplegget, og nå er bandet oppløst for et halvt år siden.

I går dukket det opp et brev med "melding om ufortollet sending" fra posten, som har mottatt en pakke fra enclave records fra portugal. Fikk i tillegg mail fra mannen bak dette som spurte om de var mottatt osv.

Dette var jo kanskje ikke så interessant, men vit at vi gikk med på dette opplegget 25. mai 2005 (sjekket mailhistorikk)! Jupp, det tok dem altså halvannet år å smelle noen sanger inn på en cd, justere lydnivået på de ulike sangene noenlunde likt, og så trykke den i noen eksemplarer ^_^ Jess, nå har vi endelig promoteringsCDen til bandet som ikke eksisterer lengre!

Tilfelle noen andre her inne vurderer å gå med på noe opplegg med enclave, vær forberedt på litt venting

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Vet ikke enda, den må jo fortolles først, men det er så lenge siden at jeg ikke finner kvitteringa :P Må finne på noe lurt. Forslag?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Om du ikke har kvittering eller annet som beviser hva CDen er verdt skal tollere bruke skjønn når de vurderer verdi, så det burde gå rimelig greit (kan vel neppe vurdere verdien til mer enn 200 ... ?).

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Vel, pakka inneholder jo 25 cder, men av den samme cden... verdien er nok ikke allverdens nei, men vet ikke hvor medgjørlige tollere er.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.