Web Analytics
Jump to content

Duckling [14.11.06]


Duckling
 Share

Recommended Posts

Da får jeg vel vise frem det jeg har liggende også da =)

Gitar/Bass:

louder.jpg

Sunniva. En Louder strat-kopi. Hjemmelakket, og med Seymour Duncan PU's. Duckbucker i neck og HotRails i Bridge. Litt usikker ennå på hva jeg skal gjøre med de hvite knottene, da de så litt malplasserte ut når jeg fikk svarte PU's i den. Strenget med Elixir Nanoweb 009.

ibanez.jpg

En akkustisk Ibanez av noe slag. Med Dean Markley soundhole humbucker. Strenget med Martin 012. Egentlig pappas, derfor navnløs.

fender_jazzbass.jpg

Charlotte. Nyeste medlem av familien. En Fender Highway1 Jazzbass fra 2005. Strenget med Flatwound-strenger av noe slag, .045, .065, .080, .100.

fender_roland_amp.jpg

Amplifiers. En Fender FM212R gitaramp med 2x12" elementer og en Roland Cube 100B bassamp, med 2-veis 12" element.

korg.jpg

Korg AX1500G Multieffekt-greie. Gir meg alle de muligheter jeg trenger, og låter mer enn greit nok for mitt bruk.

digitech.jpg

Digitech DSL 256XL Multieffektprosessor. Bruker den ikke så ofte, men har noen flotte delay, reverb og ekko-effekter.

Annet stæsj:

stikker.jpg

ProMark 5A Trommestikker.

munnspill.jpg

Tombo Lee Oskar Diatonisk munnspill, stemt i G.

mic.jpg

Jefe SM58-kopi. Brukes igrunn mest til UltraStar. (Singstar-klone for PC)

kazoo_stereo.jpg

Kazoo og JVC stereoanlegg.

Edited by Duckling
Link to comment
Share on other sites

AC15: Jepp det er en M340. (så nettopp at det var en sånn lapp inni som det sto på ^^ ). Kult ^^

Ziggy: ikke stereoanlegget nei, men Kazooen er et fint instrument for de som synger falsett ganske reint, for alle andre er det mest morro ^^

Link to comment
Share on other sites

Guest Ziggy Stardust

Jeg syns det ser mer egnet ut til å røyke et eller anna med enn å spille på.

(veit såklart hva en Kazoo ergsoånt)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.