Web Analytics
Jump to content

rockestjerner anyone?


angus y
 Share

Recommended Posts

jeg har jo, som de fleste andre her, et brennede ønske om å "see my name in lights" :P

neida, men er det noen fra Drammen & omegn som har et band som trenger en på gitar?? trenger ikke å være seriøst eller noenting, er bare smålei av å spille på gutterommet for meg selv! har etterhvert også innsett at det ikke er måten å bli ordentlig flink på heller, man trenger samspill:) har ingen kompiser som deler interssen for gitar heller, så dette er frustrerende!

Link to comment
Share on other sites

Sånt er alltid frustrerende! Jeg selv kjenner ingen som kan spille trommer eller synge, så da får heller ikke jeg vært i et band... Du får følge tilfeldighetene, sjekke noen annonser på Musikkweb og Sound1....

Link to comment
Share on other sites

spiller for det meste rock. av det gamle slaget :P ac/dc, ozzy, judas priest og sliktno.. prøver meg litt på gunsn en gang i blant men det er jo faen meg umulig! :P begynner å løsne litt nå da, men slash er littg av en rakker på gitar:)

Link to comment
Share on other sites

Du kan jo overtale venner til å begynne å spille.. det er rimelig enkelt.

hvis vennen dine er dr.dre og hip-hop frleste og så og si hater rock, er ikke det den enkleste sak i verden :P . har prøvd

uff da! det er surt....

Link to comment
Share on other sites

Jeg har det greit sånn, spiller gitar, bass, trommer, vokal, litt synth/orgel. Så jeg stepper liksom inn der det trengs. Hadde vært moro å spille i band. Har bare spillt i band i tilknytning til skole. Har spillt gitar og bass i diverse komp for kor og kristne forsamlinger.

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...
Guest Oscar

hvis vennen dine er dr.dre og hip-hop frleste og så og si hater rock, er ikke det den enkleste sak i verden :P . har prøvd

Enten skaffer du deg nye venner, eller så kan du hjernevaske dem :)

Sikkert noen av dem som liker Rock, de kan ikke være så innestengt i hip-hop

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
  • Fylle på litt før forumet slettes Siden sist har jeg lært meg å planslipe bånd, og får det ganske greit til etterhvert. Gamle gitarer tas til nye høyder samtidig som action går motsatt vei...siste prosjekt var rustfri og det ble definitivt mer jobb men håndterbart. Har satt sammen et kit (bilde) som fikk full tlc på bånd og hals, og den ble faktisk utrolig fin å spille på. Grapthech oversadel og Gotoh låsbare stemmeskruer, og jeg begynner å like denne gitaren mer enn jeg hadde tenkt. Gitt at halsen ble så bra vurderer jeg sterkt å hive ut de (ok til å være billige) originale humbuckerene, og sette inn en Seymour Duncan SPH90 Phat Cat (P90 i humbuckerformat) i halsposisjon, og en Bare Knuckle Boot Camp True Grit ved broa. Vet, mye penger og galskap på en el cheapo gitar men siden den er i ferd med å bli elsket er det kanskje ikke så dumt? Pickupene er jo også flyttbare om det skulle bli aktuelt senere.. Hva tenker folket om å kombinere en singelcoil av denne typen i neck og sånn humbucker i bridge?
  • Øvet solist, dame 64 år søker gitarist. Ulike stilarter 😊
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.